2777
2789
عنوان

لطفا ساده از کنارشون رد نشید...

165 بازدید | 7 پست

سلام به روی ماه تک تک تون درست کاربری من جدیده ولی از همون موقع که دخترم هنوز بدنیا نیومده بود من تو نینی سایت عضو بودم و....بگذریم 

میخوام یه خواش کنم از تک تک تون

حیوونا و مخصوصا گربه ها اان که هوا داره سر میشه به ما خیلی احتیاج دارن خواهشا غذا اگه مونده یا غذای خشک که تو پت شاپ هست براشون بریزید و یه نکته اینکه وقتی ماشین تون رو میخواین روشن کنید حتما چک کنید این مخلوقات مظلوم برای فرار از سرما زیر ماشین یا لابلای موتور ماشین قایم نشده باشن...بخدا قسم انعکاس انرژی خوبشون به زندگیتون برمیگرده شک نکنین   

گربه های چی میخورن ک بدیم بهشون

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره طفلیا تو ماشین احتمال مرگشون هست

ولی غذا نیازی نیس عزیز

زمستون پس حیوونا چیکار میکنن؟بعد تو شهر کنار سطل های زباله کلی غذا پیدا میکنن .کلا تو شهر غذا هست براشون 

بهترین لطفی که میشه کرد اینه حیوان ازار نباشیم .یا برخورد کنیم با حیوان ازار 

در حال ترمیم❤️‍🩹تو این عمر کوتاه فراموش نکن کیا برای لبخندت تلاش کردن