2777
2789
من رژیم فستینگ گرفتم یه هفته 2 کیلو کم کردم الان دوباره شروع کردم ناهار 5 تا قاشق برنج خوردم الان گش ...

مشکل همین من اصلا گرسنه نمیمونم .تازه من از بعداظهر موتورم کار میفتع .ولی با سبزی خودم رو سیر میکنم

ولی باز هم کم نمیشم 

دریغ از یک گرم

کالریت کم کن کم بخور بخدا راهش همینه شیرینی جات نخور قند نخور ابپز بخور کممم بخور دمنوش گل محمدی و د ...

ممنون گلم از راهنماییت 

تحمل گشنگی برام سخته و اخلاقم وحشتناک میشه

قندم سریع میفته 

کدوم غذاها که میخورید خیلی سیر کننده ولی کم کالرین ؟

قهوه هم که میگن زیاد خوردنش کیست رحم و سینه میاره

اگه فقط پیاده روی باشه اشکالی نداره یا حتما باید باشگاه باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه.پس فعالبت زیاد  من به خدا نهار ۵قاشق،خورست۳تا بیشتر سبزی و کاهو و هویج و گوجه  ببین ...

اره فعالیت ببر بالا نخواب

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مشکل همین من اصلا گرسنه نمیمونم .تازه من از بعداظهر موتورم کار میفتع .ولی با سبزی خودم رو سیر میکنم ...

وای خیلی سخته تحمل گرسنگی من 2 تا بچه دارم غذا نخورم انرژی ندارم باهاشون سروکله بزنم

یه سوال گشنت نمیشه من ناهار 5 تا قاشق برنج خوردم الان گشنمه چی کار کنم 

من گشنمم بشع میگم این همه خوردم اینم به چیزای خوب فکر میکنم لباسای خوشگل اندام ناز اصلا همه غذا ها دیگ به چشم بد میاد چون همینا میشه باعث بیماری پرخوریش

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من رژیم فستینگ گرفتم یه هفته 2 کیلو کم کردم الان دوباره شروع کردم ناهار 5 تا قاشق برنج خوردم الان گش ...

تحمل مداوم گرسنگی بده 

یعنی بدن داره اذیت میشه

موها میریزه  پوست خراب میشه اخلاق بد میشه

کاش خوراکیهای پختنی بود که کم کالری بود و گرسنگی رو تحمل نمیکردیم

ممنون گلم از راهنماییت  تحمل گشنگی برام سخته و اخلاقم وحشتناک میشه قندم سریع میفته  کدو ...

اگ باشگاه سختهه صبح عصر پیاده روی کن یا توخونه دمبل بگیر ورزش کن برقص تو خونه واسه قندتم ک نیفته قند طبعییی مصرف کن مثل سیب پرتقال نارنگی خرما توت خشک

نتی هم میده؟

اره میتونی تماس بگیری با مطبش. از توو گوگل شماره اش رو بردار

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اگ باشگاه سختهه صبح عصر پیاده روی کن یا توخونه دمبل بگیر ورزش کن برقص تو خونه واسه قندتم ک نیفته قند ...

مرسی عزیزم  با اینکه آدم تنبلی نیستم و فعالیتای عادیم رو دارم  مشکلم اینه یه کم فعالیت کنم سریع در حد مرگ 

گشنه ام میشه 

سیب و پرتغال اینا رو که بخورم تازه بدتر گرسنه ام میشه

سبزیجات و سالاد هم نمیتونم زیاد بخورم هم گرسنه تر میشم هم مشکل معده و  روده دارم داغون میشم😅

فقط غذای پختنی برنجی سیرم میکنه 

حالا فکر نکنی من خیلی غذا میخورم 

صبحونه یک پنجم نون با پنیر یا حلورده یا مربا خونگی

ناهار ۵ کفگیر برنج خشک با چند ق خورشت کم روغن 

شام حاضری نهایت نصفه نون کمتر با شیر یا یه دونه تخم مرغ یا کوکو یا سوپ ....

اصلا اهل تنقلات و میان وعده هم نیستم 

ولی هر سه وعده رو حتما میخورم

مرسی عزیزم  با اینکه آدم تنبلی نیستم و فعالیتای عادیم رو دارم  مشکلم اینه یه کم فعالیت کنم ...

خیلی سالم میخوری و به جا میخوری 

ناشتا دانه چیا بخور این سوخت سازت میبره بالا