2777
2789

خودم💪😍خیلیم بهتر هست از صد دکتر یکی از اشناها خودش بسته به دکترر رژیم محصولات رژیم یک گرمم کم نکرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندین سال پیش زیر نظر متخصص تغذیه رژیم گرفتم و لاغر شدم . در کنارش ورزش هم کردم .

همچنان هم ورزشمو میکنم و رژیممو رعایت میکنم 

سال ۹۷ بود رژیم گرفتم و از ۸۷ کیلو رسیدم به ۶۸ کیلو

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
عزیزم خدا وکیلی واقعیتو بگو ماهم بدونیم چکار میکنید برا لاغری  خصوصا شکم

کالریت کم کن کم بخور بخدا راهش همینه شیرینی جات نخور قند نخور ابپز بخور کممم بخور دمنوش گل محمدی و دانه چیا بخور قهوه اسپرسو بیشتر کلم میوه برنج و نون کمممم بخوررر من نون نمیخورم اصلا صبحا ی دونه تخم مرغ ابپز خالی ناهارم سالاد شبم هیچی روزی یک کیلو کم میکنم البته هر صب میرم باشگاه و عصراهم پیاده روی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من رژیم فستینگ گرفتم یه هفته 2 کیلو کم کردم الان دوباره شروع کردم ناهار 5 تا قاشق برنج خوردم الان گش ...

شکمت با اب پر کن

کدوم دکتر؟

شهرام سیدی

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
کالریت کم کن کم بخور بخدا راهش همینه شیرینی جات نخور قند نخور ابپز بخور کممم بخور دمنوش گل محمدی و د ...

اه.پس فعالبت زیاد 

من به خدا نهار ۵قاشق،خورست۳تا

بیشتر سبزی و کاهو و هویج و گوجه 

ببین کمنمیشم