2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.خیلی خطرناکه و شرایط داره

درخواستمو قبول کن

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
من برایرتنظیم هورمون خوردم ولی هم سینه ام بزرگ شد هم باسنم گرد شد

عزیزم میشه توضیح بدی هورمون هات چطور بود که باید تنظیم میشد مثلا چه علایمی داشتی 

طریقه مصرف رازیانه رو هم بگو 

قسطی میگی چرا 😔🤨

من پارسال خوردم سینه بزرگ شد باسن موند جای خودش کلا از فرم افتادم 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
دستورش بگو گلی ☺

پودرش میکنم.

صبح ها پودر خامش رو با ی لیوان آب می خورم

شبها قبل از خواب پودرش رو توی یه لیوان آب جوش میریزم

یه نعلبکی میگذارم درش

ده دقیقه بعد پشت نعلبکی عرق رازیانه جمع شده.

عرق که نه طلاییه واسه خودش

معذرت می خوام ولی لیسش میزنم.چون کاملا طبیعی هسنش

بعدم

دمنوشش رو میخورم.

اینکار باید ۱۲۰ روز انجام بشه

عزیزم میشه توضیح بدی هورمون هات چطور بود که باید تنظیم میشد مثلا چه علایمی داشتی  طریقه مصرف ر ...

مدتی بود هرروز یه عالمه عدس میخوردم.

چون تازه خریده بودیم و عدسش خوشمزه بود.

من زیاده روی کرده بودم توی مصرفش

اخلاقم عوض شده بود.

موهای صورتم زیاد شده بود

سینه هام کوچیک شده بودن

و همه بخاطر عدس بود