2777
2789

دوستان من گاهی اوقات نظرات دیگران تو تاپیک های اشخاص مختلف میخونم و میبینم متاسفانه بعضی افراد بجای اینکه کمکی به اون شخص کرده باشن نظراتی دادن که بحث رو چالشی تر کردن ...

و اصلا براشون مهم نیست که یک نظر ساده میتونه چقدر ذهن استارتر رو درگیر کنه و روی زندگی شخصیش ، ارتباطش با دیگران و خیلی موضوعات دیگه اثر بد بزاره

برای مثال خانومه گفته من به همسرم شک دارم حس میکنم خیانت میکنه

طرف نظر داده اررررره حس نکن مطمئن باش

یا مردا همه این مدلین چه میشه کرد ؟؟

یا من اگه جای شما باشم حتما میرم گوشیش چک میکنم و تعقیبش میکنم و ...

بابا تو رو خدا رعایت کنید

بحث یک زندگیه

وقتی نمیدونید چی بگید و نمیتونید درست راهنمایی کنید

پس لطفا نظری ندین چرا بیشتر تو دل اون بنده خدا رو خالی میکنید ؟؟

واقعا بعضی نظرات ادمو کلافه میکنه انگار یک بچه 6 ساله گوشی دست گرفته و قراره یک خانوم رو نصیحت کنه ...

شما هم تا بحال چنین نظراتی رو دیدین ؟؟؟

براتون پیش اومده بد راهنمایی بشید و اوضاع خراب تر شه ؟؟؟

‏" در قلبم آرزویی‌ست . . .و خدایا تو اجابت کننده‌یِ حاجاتی "

والا بیشتر میپرن بهم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

خب حقیقت اینه اینجا افراد با سن مختلف تحصیل مختلف و عقاید مختلف از جوامع مختلف  عضو هستن و در دادن نظرات عجیب دکتری دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حقیقت اینه اینجا افراد با سن مختلف تحصیل مختلف و عقاید مختلف از جوامع مختلف  عضو هستن و در د ...

😂😂👌

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

شکرخدا تا بحال چنین پستی نذاشتم که درک کنم اما متاسفانه دیدم خانم از شوهرش گلایه میکرد طرف اومده شوهرخودشو کوبیده تو سر استاتر که اره شوهرمن چنینه وچنانه بابا شوهر تو فرشته مال خودت چکارداری نمک به زخم اون بنده خدا میزنی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

بعضی کامنتا رو میخونم مغزم سوت می‌کشه 

بعضیا با یه درون پر از خشم و نفرت و کینه نظر میدن

مثلا اسی میگه خواهر شوهرم نماد خونمون و از این بابت ناراحته 

کامنت گذاشتن به درک که نمیاد بره بمیره و فلان و فلان و فلان