2777
2789
عنوان

کم بودن بتا نسبت به سن حاملگی

695 بازدید | 15 پست

خانما من اخرین پریودم 22 مهر بوده 

پنج روز بعد از موعدم تست دادم 107 بود که چون نسبت به پنج روز تاخیر کم بود فرداش تست دادم 190 شد و 48 ساعت بعد از ازمایش دوم دوباره تست دادم شد 450 

همون روز رفتم سونو چیزی توی سونو دیده نشد

اما  نسبت بع سن حاملگی باید دیده میشد 

خیلی نگرانم 

امروز باید حدود 2000 شده باشه 

الان دارم میرم ازمایش بدم 

به نظرتون اگه به 2000 رسیده باشه ساک و جنین دیده میشه؟ 

برای دیدن سونو بابد پنج شش هفته باشی تازه سونو هم جای خوب بری

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

احتمال این که لقاح دیر انجام شده باشه هست

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش خودمو گول میزدم ک شاید لقاح دور صورت گرفته ولی بتام پنج روز بعد تاخیر ۱۸۹ بود ۴۸ ساعت بعد شد ۴۵۰

چهار روز بعد شد ۹۵۰

کم بتا بالا میرفت متاسفانه خارج رحم بود دیر متوجه شدم لولم ترکید

...‌