2777
2789

سلام به همه پسرم امروز ۴۵ روزشه نفخ شدید داره و دلپیچه 

همه امیدم به این بود که میگفتن بعد ۴۰ روز بهتر میشه اما هیچ بدترم شده همش گریه میکنه و دلم کبابه براش

خودم هیچی نمیخورم عملا لبنیات و حبوبات و میوه ها همرو قط کردم حتی ماکارونی ام نمیخورم فقط ابگوشت گاهی ام برنج یعنی داغونم ولی این بچه خوب نمیشه میگم کاش شیر خشک میدادم حداقل درد بچه کمتر بود

دکترم بردم قطره کولیکید.پدی لاکت،اهورا نی نی الانم گریپ میکسچر خارجی میدم اما هیچ تاثیری نداره چیکار کنم بنظرتون؟

🥺🥺🥺🥺🥺

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)

عزیزم برنج هم سردی هست هم نفاخ زیاد نخور پشت غذاهات حتماااا یه لیوان شربت عرق نعنا با نبات درست کن بخور.بعدشم طبیعیه تازه از این سن به بعد اکثر بچهااا درد کولیک میاد سراغشووون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برنج هم سردی هست هم نفاخ زیاد نخور پشت غذاهات حتماااا یه لیوان شربت عرق نعنا با نبات درست کن ب ...

اخه ۴۰ روزه خسته شدم هیچ کمی ام ندارم دیگ کم اورده بدنم باشه میخورم ممنون

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)