دو سه روز به موعدمه . چند روزی میشه زیر دلم درد میکنه .
امروز بیبی زدم اولش یه خط سفید افتاد بعد از ده دقیقه رفتم دوباره دیدم یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد .
شما هم میبینید یا توهم زدم ؟🥺
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
یه هاله کمرنگ دیده میشه..دو سه روز دیگه بیبی بزن اگه هاله داشت یا پررنگ تر شده بود برو آزمایش بده..ا ...
ممنون .
هاله شو خودم میبینم .تو عکس واضح نیست .
دعا کن برام
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
به لطف خدا انشالله که هست توکلت به خدا باشه عزیزم 💚 منم حس میکنم مثبت باشه بنظرم دو روز دیگه تس ...
ممنون عزیزم .
امروزم ناشتا امتحان کردم