2777
2789

اول اینکه عضویتم مبارک من فقط به خاطر این عضو شدم که تو این موضوع کمک بگیرم چون واقعا از دیشب اعصابم خورده و حالم بده احتیاج دارم یه چند نفر بیان دعوام کنن بگن اینا چرت و پرته

داستان از این قراره که این آقا قبلاً به دوستم یه سری چیزا گفته بود مثلاً اینکه چند سال عمر می‌کنه دقیق نه البته گفته بود عمرت خیلی زیاده و اینکه مثلاً گفته بود که همیشه بدن درد داری که این راسته

بعد به من گفت که زیاد عمر نمی‌کنی بین ۳۰ تا ۴۵ سال بهم گفت که دو بار ازدواج می‌کنی بار اول طلاق می‌گیری بار دوم ازدواج می‌کنی با یه آدمی که مثل زن مرده یا زن طلاق داده بعدش دو تا پسر به دنیا میاری و می‌میری شوهرت بچه‌هاتو بزرگ می‌کنه البته اولش پرسید که بچه دختر دوست داری پسر منم که گفتم پسر دوتا از دوستمم پرسید همینو اون گفت دختر بهش گفت یه دونه دختر میاری پرسیدم اینا رو از کجا یاد گرفتی گفت از توی کتابی مطالعه کردم یاد گرفتم تو رو خدا بیاین بهم بگین چرت و پرت گفته بدجوری رفته رو مخم آهان گفت که اسمش اول اسم شوهر دومت ه داره و آشنام هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرکارتون گذاشته . مگه ف ال زمان مرگ میگه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چرررررت عزیزم این اگه کتاب خونده باشه من با یکی اینجا حرف زدم گف من با اجنه ها در ارتباطم یه چی در مورد آیندم گف اصلا هیچ وقت اتفاق نیافتاد 

گف اون فرد همسرت میشه ولی خدا نخواست ونشد 

ایمانت رو به خدا قوی کن اسنا چرته هیچکی از اینده خبر نداره فقط خدابه بعضیا علم به غیب داده اونم معدوووود 

😐😐😐😐ببین عزیزم اولا بعضی ها با مطالعه ماه تولد هر کس متوجه بعضی از سخصیت ها میشن یعنی تو گوگل بزنب خرداد اول هر چیزی دو قطبی بودنشونو میاره دوما عمر دست خوایت به هیچ عنوان نمیشه پیشگویی کرد نگران نباش من ۳سال پیش میگفت تو ۱۹.۱۸سالگی ازدواج میکنی اسم شهرت هم ن ا ی داره تو ۲٠سالگی اولین فرزنتو به دنیا میاری 

الان ۲۲سالمه هم مجردم هم شخصی که این اسما داشته باشه جلو راهم سبز نشده 

دوما بههرچیزی زیاد فکر کنی حتما سرت میاد اگه تو ذهنت کلنجار بری اینکارا اتفاق می افته مطمئن باش با ذهن خودت خودتو بدبخت میکنی مثبت فکر کن مثبت به وجود بیاد😍

چرررررت عزیزم این اگه کتاب خونده باشه من با یکی اینجا حرف زدم گف من با اجنه ها در ارتباطم یه چی در م ...

مرسیی اره قبلنم ف الای دیگه بوده گرفتم اشتباهم بودم اکثرا ولی این مثلا میگفت حالا نترس چرا رنگت زرد شده😐برگام ریخت