2777
2789
عنوان

قلبم پاره پاره ست تحمل این زجرو ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 144 پست
سرطان سینه داشت ده سال پیش الان متاستاز داده به استخوان
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بمیرم ایشالاخداشفاش میده نگران نباش گلم..ببخشید چ بیماری داره؟
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
عزیزمممم انرژی منفی نمیدی اگه با گفتن غصه هات اینجا آرومتر میشی بنویس واسه دوستهای مجازیت،ما همونقدر که توتی شاد و باحالو دوست داریم میتونیم با غصه هاشم همدردی کنیم
شب سیه گذر کند،غم از وطن سفر کند،دوباره میخندیم،دوباره میخندیم....
سلام سامیت جون صفحه قبل گفتم فکر نمیکردم به این زودی انقذ حالش بد شهدیگه نمیتونه راست واسته کمرش صاف نمیشهموقع خواب حتی نمیتونه بدون درد ازین پهلو به اون پهلو شه همینجوری دارم گریه میکنم دلداری نمیخوام هیچ حرفی حالمو خوب نمیکنه فقط اگه یادتون موند دعا کنید براش
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید
الهی بگردم. بلوط درست میگه. زندگی بالاخره این روزها را هم داره. درد و دل احتیاج داشتی، خواستی حرف بزنی گریه کنی، بیا اینجا بحش درد و دل.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد