2777
2789

مادرشوهرم یه حدود دو سه تا اسکاچ داره کنار سینکش که الان بیشتر از یکساله عوضشون نکرده یعنی دیگه جنازشون مونده و کثافت خالص شدن آدم عوقش میگیره دست بزنه بهشون حالا فک کن میزنه به لیوان و ظرف و ظروف بعد ما هم مجبوریم اونجا غذا بخوریم یا چای😭چطوری بگم بهش؟ 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤

یواشکی بنداز بره اشغالی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخر ببر بنداز اونارو دور اسکاچ مگه چنده ارزونه که 

من حاضرم یه کارتن بگیرم ببرم ولی بدش میاد من اینکارو کنم باید خودش عوض کنه ندارم که نیست فقط ادعا داره

بعضیا واقعا متوجه نیستن 

خواهر منم همینجوریه منم چندشم میشد با اسکاجش ظرف بشورم چند سال داشتش... تازه یه بار صحبت اسکاج شد گفت واااااااااای من یه اسکاج دارم چند سال پیش از پارک گرفتم ولی جنسش خوبه هنوز دارمش و هیچیش نشده... لیف حمومشم چند ساله داره😂😂🤦🏽‍♀️

دقیقا مادر شوهر من و دوست من .من براشون یه مطلب از توی نت خوندم که باید اسکاچ رو زود عوص کرد وگرنه باعث بیماری روده و عفونت و بیماری گوارشی میشه انگار نه انگار  من خودم هر ماه اسکاچم رو عوض می کنم حتی اینم گفتم گوش نکردن 

یه اسکاج خاص بخر، با ذوق ببر، مثلا این مدلش خاص بوده خریدم برات. من چون خودم میبافم، به این بهونه، ...

حالا من یه کلیپ دیدم اینستا می‌گفت اگه بیشتر از یک ماه استفاده کنی از سنگ توالتم کثیف تره😣

من حاضرم یه کارتن بگیرم ببرم ولی بدش میاد من اینکارو کنم باید خودش عوض کنه ندارم که نیست فقط ادعا دا ...

وقتی داری چیزی میشوری چاقو رو محکم بکش پاره کن بعد ۳ تا بخر بگو پاره کردم جایگزین خریدم بقیه رو هم بنداز 

یه اسکاج خاص بخر، با ذوق ببر، مثلا این مدلش خاص بوده خریدم برات. من چون خودم میبافم، به این بهونه، ...

اره این باز فکر بدی نیست ممنون