2777
2789
عنوان

بچم همش سرما میخوره هرماه

244 بازدید | 9 پست

سلام مادرای گل دخترم از پارسال که مهد رفت خودشم مریض میشن، دختر کوچیکمم ۱۸ ماهشه از پارسال همش ماهی یه دفعه مریض میشه چیکار  کنم ،الان آبان مریض بود بیس روز نشده دوباره مریض شده گلوش خر خر میکنه صدا میده، لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید،انقدر تو نت خوندم و چرخیدم آخرم هیچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لوزه سوم داره پیش ی دکتر گوش حلق و بینی ببرش تا عکس بنویسه مشخص میشه

عزیزم یعنی دو تا بچه هامم لوزه دارن چطور اینهمه دکتر بردم مشخص نشده؟دخترم ک میره مدرسه مریض میشه کوچیکه رو مریض میکنه

عزیزم یعنی دو تا بچه هامم لوزه دارن چطور اینهمه دکتر بردم مشخص نشده؟دخترم ک میره مدرسه مریض میشه کوچ ...

نه اینا ویروس هست بچه منم اینجوریه کلاس اول میره. 

ببین وقتی مریضه نذار نزدیک دومی بره ماسک بزن براش

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
عزیزم یعنی دو تا بچه هامم لوزه دارن چطور اینهمه دکتر بردم مشخص نشده؟دخترم ک میره مدرسه مریض میشه کوچ ...

من پسرم اینجوری بود همیشه مریض بود کلی آزمایش و دکتر آخر هیچ دکتری نگفت لوزه سوم داره آخر ی دکتر عکس گرفت گفت بخاطر لوزههاش همیشه عفونت می‌کنه و ..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
عزمزمه کلا از قبل یک سالگی بد غذا شد هیچی نمیخوره مگر با دست خودش، کلا بیشتر شیر خودمو میخوره

ببین با دستش بخوره بزار راحت باشه ‌ پارچه پهن کن بزار خودش بخوره . تعداد وعده هارو زیاد کن . . اگه بهش شیر میدی خودت چیزای پرچرب بخور همین شیر بادوم بخور . به خود ش لعاب برنج . فرنی برنج بده . مادربودن سخته باید همه چی رو امتحان کنی تا ازیک چیز خوشش بیاد . بچه ی دیگه هم داری می‌ره مدرسه حتما حریره بادوم بده .‌سربت اسماویت 

سلام، خوبین؟ 

میشه یه سوال در مورد سرفه های بچتون بپرسم؟ 

خواهش میکنم اگه پیاممو خوندین جواب بدین

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!