2777
2789

داشتیم حرف میزدیم ک اینو گفت . بعدم گفت بخاطر نسبت خونیه و توام همینیو همه ای ادما همینن .. بعدم گفت من کارایی ک واسه تو میکنم رو برا هیچ کس نمیکنم ولی بلاخره اونا گوشت و خون ادن😐 نمیدونم چرا یجوریم شد . دوسدارم یجا حرفشو تلافی کنم چون بنظر من ادم باید اول همسر و بچشو دوست داشته باشه

پیش هم اومدهقبلا بهم بگه من تورو از مامان بابام بیشتر دوسدارم نمیدونم تازگیا چیشده😐 ناراحتم دوسدارم دهنشو سرویس کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من عاقلانه این هست که بتونه بین خانواده اول (پدر، مادر و... ) و خانواده دوم (همسر و فرزندان ) تعادل برقرار کنه اگر نمی تونه شاید نیاز به خانواده درمانی باسه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بهش بگو پس وقتی پیر و ناتوان شدی ب خانوادت بگو بیان ترو خشکت کنن توقعی از زن و بچت نداشته باش

وایی واقعا اینو یجا بهش میگم بعدا😐 منم مثل خودش والا باید رفتار کنم هی بگم مامان و بابام و خاهرم

شوهرمن همیشه بقیه رو ازمن بیشتر دوست داره،وای مخصوصا مادرشو😏یعنی مادرش علنا فحشم بده بمن،شوهرم میگه حق داشته یا میگ منظوری نداره،قیلا برام مهم بود ولی دیگ نه،چون منم خانوادمو بیشتر دوست دارم مخصوصا بابامامانمو

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید