2821
2789
عنوان

بچه دوم آری یا خیر؟؟

996 بازدید | 59 پست

کسی که یه بچه ۶ساله داره تاقبل از اینم اصلا به فکر بچه آوردن نبوده و سرسخت مقاومت میکرده برای بچه دوم 

الان بخاطر تنهایی بچه اش درحال و آینده تصمیم گرفته به بچه دوم فکر کنه با این شرایط عاقلانه است یانه؟

⭕️ترس شدید از زایمان چون زایمان قبلی مرد وزنده شد

⭕️واینکه ریزش مو شدید داره وماینوکسیدل استفاده میکنه بعد از قطع دارو موها میریزه

⭕️و ازهمه مهمتر شرایط اقتصادی مناسب نیست و آرزو خیلی چیزها به دل مادر هست.

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تنهایی بچه ضررش خیلی بیشتر از این چیزایی هست که گفتی پس تا دیر نشده اقدام کن .

ببخشید ولی از قدیم گفتن یکی یدونه خلو دیوونه .

من بیمارستان اعصاب و روان کارورزی داشتم خیلی از بیماران تک فرزند بودن ...

خدایا شکرت...

واقعا احمقانه هست ک تو این شرایط بد اقتصادی(فارغ از بقیه چیزایی ک گفتی)

ب بچه اول هم فکر کنیم

تنهایی اون بچه خیلی بهتر از اینه ک فردا ب زور نون بدیم بهش بخوره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

با همه ی اینهایی که گفتی باز هم خودتونید که باید تصمیم بگیرید ما بگیم آره دو روز دیگه کچل بشی ،بچه ت گشنه بخوابه خوب گردن ماست دیگه باز هم بگیم نه فردا پس فردا تقی به توقی بخوره از لحاظ مالی اوکی بشی ولی دیگه بچه دار نشی و حسرت بخوری باز هم گردن ماست

تنهایی بچه ضررش خیلی بیشتر از این چیزایی هست که گفتی پس تا دیر نشده اقدام کن . ببخشید ولی از قدیم گ ...

الان این چه حرفیه که اینجا زدی 

مثلا یکی که نون شب نداره بزاره دوتا سه تا بچه گیرش بیاد حسرت یه غذای خوب لباس خوب به دل بچه ها بمونه دچار افسردگی نمیشن 

بچه با پول قشنگع درآمد دارین امنیت شغلی دارین بیارین 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

من با تمام شرایط شما باز هم بچه دوم رو میاوردم ،چون یه بچه تنها ،مشکلات تنهایی وافسردگیش زیاده ونه تنها الان بلکه تا اخر عمرش تنهاست ،وبزرگترین سرمایه هرکس همرااه وهمدمه ،مشکلات مالی حل میشه ولی مشکلات روحی نه ،بعد هم اینکه  فکر میکنید بچه صرفا نیاز مالی داره کاملا اشتباهه ،چون تجربه ثابت کرده اونهایی که بیشتر امکانات داشتن ،بیشتردر رفاه بودن ،مشکلات روحی روانی بیشتری دارن ،.