2777
2789
عنوان

یه نفر انقد بهم بدی کرده

318 بازدید | 36 پست

یه نفر انقد بهم بدی کرده که هر کاری میکنم نمیتونم فراموش کنم طلاهامو بالا کشید دو روز مونده به عقد بهم زد و آبرومو پیش همه برد چیکار کنم بتونم فراموش کنم که دلم آروم بگیره بازیچش بودم 

و خدایی که بشدت کافیست 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدت بوده

آره قرارداد ازدواج نوشتیم دو سال نامزد بودیم دو روز مونده به عقد بهم زد قبلش هم کلی طلا ازم گرفت به بهانه های مختلف آخرشموآبرومو تو کل شهر کل فامیل برد الان شدم یه آدم بیقرار و افسرده و خسته که دست دلم به هیچ کاری نمیره مادرم از ته دلش نفرینش میکنه من حتی زبونم قفله نفرینشم کنم

و خدایی که بشدت کافیست 😍
شکایت میکردی ازش

همه رو میشناخت پارتی داشت شکایتشو به خدا کردم ولی فعلا روز به روز حوشبخت تره بازیچش شدم بچه داشت نگفته بود شناسنامه سفید آورده بود

و خدایی که بشدت کافیست 😍
مگه دوستت نداشت. اینو کجا پیدا کرده بودی 

حتما دوستم نداشت که بازیچش شدم معرفی شد از طریق یه دوستمون بعدا که بهش گله کردیم گفت منم خیلی نمیشناختمش

و خدایی که بشدت کافیست 😍
ای. وای چرا اعتماد کردی مگه تحقیق. نکرده بودی

همه چیش دروغ گفته بود انقد قشنگ دروغ میگفت که دلت میخواست باور کنی انگاری کور شده بودم اصلا نمیدیدم 

و خدایی که بشدت کافیست 😍