2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزه روغن نمیگیرع؟

من خودم خیلی سرخ نمیکنم چون غذا نا سالم میشه ، سلامتی غذا فدای مزه میشه ، اصل غذای خونه به سالم بودنه 

البته نظر منه 

آبلیمو بزن ، آب غوره نزن 

سبزی رو خیلی سرخ نکنی سیاه نمیشه ..

لیموش کی بریزم

وقتی پخت همه چیت لیمورو که ۲ساعت قبل سوراخ کردی گذاشتی تو اب داغ خیس بخوره بنداز توش و نمکتم بریز تا جا بیافته.من این مرحله کمی پودر دارچین میریزم طعم قرمه نذری میگیره

سبزی رو سرخ میکنم

پیاز به مقدار فراوان رنده میکنم توش دو تا چوب دارچین میندازم تفت میدم گوشتو که شستم دو حبه سیر توش رنده میکنم یکم با دست همش میزنم که کل گوشت ها بوی سیرو بگیرن بعد میریزم تو پیاز شعله رو زیاد میکنم تا آبش کشیده شه.بعد سبزی رو میریزم بعدم نمک فلفل سیاه و یکم زردچوبه بعدم لوبیا هاو آب میذارم پخته شه.نیم ساعت آخر لیمو عمانی.۱۰ دقیقه آخر اگه ترشی کم بود پودر لیمو و اگه نمک کم بود نمک میزنم ۲ قاشق ادویه قرمه سبزی میریزم.وقتیم خواستم خاموشش کنم نصف قاشق پودر دارچین تا طعمش بمونه

عالی میشه

همه دوس دارن.هم عطش هم طعمش

ای بابا توی فیلما میریزن پس ادویش،چیه

تا اونجا که دیدم چوب دارچین توی خورش قیمه میریزن . برای خورش سبزی ندیدم. من نمک فلفل سیاه و زردچوبه میزنم.  گاهی هم پودر سیر . گاهی هم بدون سیر . شنبلیله خشک هم آخراش سرخ میکنن و اضافه میکنن برای عطر و طعم بهتر . 

تا اونجا که دیدم چوب دارچین توی خورش قیمه میریزن . برای خورش سبزی ندیدم. من نمک فلفل سیاه و زردچوبه ...

یبار که دارچینو تو قرمه سبزی بریزی دیگه هیچوقت بدون دارچین درستش نمیکنی.عطر بهشتی میگیره