2777
2789

🌸...ریحانه النبی...🌸:

سلام خوبید ؟ یه سوال دارم ازتون

هفته ۳۵ بارداری رو تموم کردم و الان ۲ روزه وارد هفته ۳۶ شدم بعد مدتیه ترشح آبکی سفید دارم وقتی خوابیدم یا فعالیت نمیکنم همون دهانه واژنم هست ولی وقتی راه برم یا فعالیت کنم یکم میاد روی لباس زیرم اگ زیاد باشه جرم داره ولی اگ کم باشه نه مثه آب میمونه فقط معلومه ک بی رنگ نیست و سفیده و وقتی خشک میشه ازش رد میمونه یعنی جاش سفیدک میزنه

ببخشید ان قدر واضح توضیح دادم

حالا میخواستم ببینم این مربوط ب کیسه آبه یعنی ممکنه کیسه آبم سوراخ یا نشتی داشته باشه؟

دستمال گذاشتم سرفه کردم ولی خیس نشدم فقط مگه اینکه خودما با دستمال پا‌ک کنم ک اونم باز همون ترشحه هست فقط خیلی آبکیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدوم از این علائمتو نداشتم ولی کیسه آبم نشتی داشت

ومن متوجع نشده بودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نه تو این هفته ها طبیعیه اگه بو و رنگ خاصی نداره نگران نشو

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

یکی بهم گفت کیسه آب بوش مثل منی میمونه درسته یا اشتباه؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
بعد چی شد؟

هیچی خیلی اتفاقی فهمیدم البته باسونو

اورژانسی زایمانم کردن ۳۹هفنه بودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
هیچی خیلی اتفاقی فهمیدم البته باسونو اورژانسی زایمانم کردن ۳۹هفنه بودم

خداروشکر عزیزم نی نی سالم بود چطور از طریق سونو فهمیدی؟

نفهمیدی چند وقت بود سواره بود؟و اینکه اصن آبریزش نداشتی؟

خداروشکر عزیزم نی نی سالم بود چطور از طریق سونو فهمیدی؟ نفهمیدی چند وقت بود سواره بود؟و اینکه اصن آ ...

ممنون 

کلا پسرم زیاد تکون نمیخورد ولی کمترشده بود

دیگه همون روز یه حس بدی داشتم خودمو بادستمال خشک کردم یه ترشح اندازه دوتانخود دیدم گفتم شاید پس علائم زایمانه میشداصلا قبلش هیچ ترشحی نداشتم ومشخصم نشد چندوقته اینطوری شدم دکتر گفنه شاید با ادار اومده نفهمیدی درکل خودمم نفهمیدم 

اونجا رفتم نوارقلب از بچه گرفت گفت حرکاتش کمه برو سونو 

سونو رفتم گفت برو برو زایمان آب بچه تموم شده خشکی افتاده

دیگه باز اومدن ضربان قلبب گرفتن هی افت میکرد قلبش فوری سزارینم کردن و پسرم اومد بغلم

خداروشکر عزیزم  بعد اون ترشحی ک دیدی آب بود یا ترشح مثلا سفید؟

ترشح زرد رنگ