2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از هفته ۲۸ گفتن که هر ۴ هفته سونو داپلر میدادم ماه اخرم هر هفته سونو داپلر ۱۶هفته خیلی زوده جای ...

نه داپلر ندادم. دوقلو دارم یکیش ۲هفته کوچیکتره از اون یکیه

نه داپلر ندادم. دوقلو دارم یکیش ۲هفته کوچیکتره از اون یکیه

هب نگران نباش iugrفقط با سونو داپلر دقیق قابله تشخیصه 

بعدم ماله شما ک دوقلویه طبیعیه این تفاوت وزن دوقلو ها اونم تو هفته پایین

هب نگران نباش iugrفقط با سونو داپلر دقیق قابله تشخیصه  بعدم ماله شما ک دوقلویه طبیعیه این تفاو ...

سونو داپلر رو تو چه هفته ای انجام میدن؟خیلی استرس دارم دکتر سونوگرافی خیلی ترسوندم

سونو داپلر رو تو چه هفته ای انجام میدن؟خیلی استرس دارم دکتر سونوگرافی خیلی ترسوندم

تو هر هفته ای انجام میدن 

گفتم ک نگران نباش اون فقط تفاوت وزنشونو گزارش کرده 

سونو داپلر وضعیت خنرسانی و شریان ناف جتین دقیق بررسی میشه ک ببینن مسکلی نداره ک وزن خوب نمیگیره یا نه؟ 

بعدشم بیشتر برا هفته های ۲۰ و اخر به بعده 

تو هر هفته ای انجام میدن  گفتم ک نگران نباش اون فقط تفاوت وزنشونو گزارش کرده  سونو داپلر ...

شما الان زایمان کردی؟فکر کنم باید دکتر سونوگرافی رو عوض کنم خیلی بهم استرس میده

شما الان زایمان کردی؟فکر کنم باید دکتر سونوگرافی رو عوض کنم خیلی بهم استرس میده

اره عزیزم موضوعه ماله ۴ ساله قبله فقط دخترم ریزه بود  ک کم وزن میگرف هر ماه اما ماه اخر ۵ ۶ مرتبه سونو داپلر دادم چون باید شریانشو بررسی میکردن

اره عزیزم موضوعه ماله ۴ ساله قبله فقط دخترم ریزه بود  ک کم وزن میگرف هر ماه اما ماه اخر ۵ ۶ مرت ...

خداروشکر بسلامتی عزیزم خدا واست نگهش داره

دعا کن بچه های منم سالم به دنیا بیان

مرسی از راهنماییت عزیزم

یعنی میگی بخاطر فشارم هست؟

من که به خاطر فشارم بود دکتر قرص متیل دوپا داد و نمک رو حذف کردم. البته برای من اینطوری بود ممکنه بزای شما الان عادی باشه و چیز خاصی نباشه. پیش یه سونوگراف ماهر برید