2777
2789
عنوان

اگه یه پسری....

481 بازدید | 42 پست

این پسر قبلا ی عشقی رو تجربه کرده ک دختره بدجور بهش ضربه زده، بشدت عاشق دختره بوده ولی دختره زیر خواب بقیه بوده ،، الان بخاطر تجربه بدی ک داشته اصلا نمیخاد عاشق بشه و بشدت خودشو سفت کرده ک پی عاشقي ب تن نماله، چطوری ازین فاز گذشته خارجش کنم؟ ن بیرون میاد ن زنگ میزنه پیام کم میده ولی میگه دوست دارم دوس داشتنی هستی برام،،، میگه نمیخام درگیر هم بشیم سنش هم 33 هس، داشتین همچین شخصی رو اطرافتون؟ تجربه ای دارید دریغ نکنید 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۰ به بالا شنبدم سخته ولی خب یچیزی بگم، اون قبلا انرزیشو صرف یکی دیگه کرده حالا اشتباه یا درستش و کاری نداریم، بعید میدونم دیگه حوصله ی وقت گذاشتن برای یکی دیگه رو داشته باشه (صد در صد میتونه اینی که میگم نباشه بستگی داره خب) 

دور شو ازش یه پسر ۳۳ ساله یه پسر ۱۸ ساله نیس که بگیم عشق هیجانیش بوده و از سرش میفته یه ادم ۳۳ سا ...

میگه فراموشش کردم ولی تجربش موند برام و سفتم کرده 

ببین من کاری به شخصیت و رفتار دختره ندارم ولی پسره! این اگه دختره رو دوست داشته و توهم از این موضوع اطلاع داری و بهت گفته باید خیلی مراقب باشی چون این پسره به دختره علاقه داره و اینم در نظر بگیر شاید میخواد با تو اونو فراموش کنه و خودشو گمراه کنه خیلی خیلی مراقب باش قلبت خیلی میکشنه!

اگه میتونی با ی آدمی زندگی کنی که باید چند سال خودتو بهش ثابت کنی و شاید تورو با اون مقایسه کنه البته اینطور که گفتین سنشون کم نیست

بله خیلی هم عاشق پیشه بود طرف،  جوری ک بعد اون تا ۷ سال ب هیچ زنی نگاه نکرد اما بعد ۷ سال دوباره عاشق شد باهاش خودت باش اگه خوشش بیاد ازت خودش میگه اگه نه به زور خودتو تو دلش جا نکن

ی دختر صبور و پاک میخواد  هرچند خیلی سخته ادامه دادن با مردی ک یک بار ضربه خورده و بدبین شده&n ...

بهش گفتم بد بینی گفت ن اونقدرا هم،، البته ب خوب بودن من پس برده ولی بازم بد بینه ب دخترا