2777
2789
عنوان

اگه یه پسری....

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 42 پست
عزیزم با کسی باش برات بمیره ۸ ماهه هنوز میگه یکمی برام‌شیرین و دوس داشتنی؟😅 اتفاقا پسرا اونی که ب ...

والا منم همچین درگیرش نیستم،، خاس بمونه خاس نمونه برام اونقدرا مهم نیس، اتفاقا من شخصیت مهر طلبی ندارم چون خاهان زیاد دارم، و اتفاقا دوس دارم ی جوری ازش خدافظی کنم 

کار خوب خدا درست کنه، سلطان محمود خر کیه 🙂🙂🙂🙂
خیلی مراقبم و دوس دارم خدافظی کنم ازش 

یکباز جدی باهاش کات کن

با ی پیام  و دلم برات تنگ شده شل نشو.

اگه واقعا بخادت میره دنبال تراپی و درمان

تو این دو سال باید میرفت.

البته میدونم گفتن  کات کن ولش کن راحته ولی در عمل سخته

ب نظزم برو پیش مشاور خوب همه جزییات رابطه زو بگو

ما فقط چند سطر ازش اطلاعات داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی دیگه از احتمالات میخواد ی زندگی آروم با تو شروع کنه ولی نه با عشق با علاقه معمولی و توی این زندگ ...

خودشم اوایل گفت میخام همه چی منطقی باشه و ب اندازه ولی حرفی از ازدواج نزد،، کاری ب ازدواجش ندارم ولی جالب بود ک اونم ب دید منطقی نگاه میکنه ب همه چی 

یکباز جدی باهاش کات کن با ی پیام  و دلم برات تنگ شده شل نشو. اگه واقعا بخادت میره دنبال تراپی ...

وای نه اصلا برام سخت نیس چون عاشق و درگیرش نشدم،، اگ بخام خدافظی کنم برام راحته منتها دنبال بهانم... دستم بیاد میذارمش کنار 

خودشم اوایل گفت میخام همه چی منطقی باشه و ب اندازه ولی حرفی از ازدواج نزد،، کاری ب ازدواجش ندارم ولی ...

وقتی از دید عاطفی به جایی نرسیده انتظار بیشتر از اینم نیست حق دارن ولی این دیگه به خودت بستگی داره لحاظت منطقی رو بخوای یا عاطفی 😁 بنظرم اگه قصدش ازدواج نیست و صحبتی از ازدواج نکرده خیلی ممکنه بخاطر فراموش کردن قبلی به شما نزدیک شده بازم میگم خیلی مراقب باش!

ولی از دید عاطفی به جایی نرسیده انتظار بیشتر از اینم نیست حق دارن ولی این دیگه به خودت بستگی داره لح ...

درسته عزیزم... خودمم خیلی راجبش فکر کردم و ب همین نتیجه ها رسیدم ک دوستان نوشتن 

آره تجربه داشتم متاسفانه به دلیل ضربه ای ک خوردن نمیشه بهشون اعتماد کرد  به طرز بدی شکاک میشن

منمه اصلا باهاش بیرون نرفتم ولی رفتارش تو چت طوری عصبی و تند بود ک واقعا ترسیدم از ادامه رابطه و وقتی بهش گفتم بطور عجیبی یهو بشدت مهربون شد،، نتونستم اعتماد کنم، حتی بقصد ازدواج 

منمه اصلا باهاش بیرون نرفتم ولی رفتارش تو چت طوری عصبی و تند بود ک واقعا ترسیدم از ادامه رابطه و وقت ...

خیلی کم پیش میاد آدم هایی که ضربه خوردن اما باز دختری رو پیدا میکنن ک خوبه خوب هم باهاش پیش میرن

اما نه بنظرم بسیار حساس و دو قطبی میشن ...البته نظر منه