الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم شما که دیابت داری پس باید توخونه دستگاه قندخون هم داشته باشی،این جور مواقع نیازه که قندتو چک کنی،من دستگاه دارم خیلی ازش راضیم،با اینکه قندم زیاد بالا نیس ولی رعایت میکنم الانم استرس نداشته باش خوردی نوش جونت اگه بترسی قند عصبیت بیشتر میره بالا،قرصتو بخور ویک لیوان دمنوش دارچین بخور دوسه لیوان اب بخور ویکم توخونه قدم بزن بعدش بخواب ،انشالله که چیزی نیس،من قندناشتام ۱۳۰ هستش،ازشما اگر خیلی بالاس ودستگاه هم نداری بهتره بری بیمارستان یه چک بشی بدنیس🌹
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
قرصمو خوردم.. دارچین هم خوردم با شنبلیله.. لعنت به دیابت یه نمیشه یه دل سیر غذا خورد...
خب دیگه از چی میترسی پس🤦🏻♀️استرس وناراحتی بدتر قندومیبره بالا،خواهشا یکم آرامش داشته باش