2777
2789
همه که شغل دولتی ندارن  بعد خب مرخصی زایمانم وقتی تموم بشه چی باز بچه خیلی کوچیکه

راستشو بخوای بچه به محبت مادر زیاد نیاز داره مگه اینکه بعد کار حسابی انرژی تون رو با بچه بزارید اونم درصدیش تامین میشه هیچ چیز مثل مادر برای بچه خوب نیست من بودم اگه شرایطم بود و... نمیرفتم الخصوص که شغل دولتی هم نیست و میشه دوباره شاغل شد بعدا اگه شرایطتون طوریه که به خرجش نیاز دارید سعی کنید باقی انرژیتون رو در طول روز با بچه بزارید حالا بازی و بیرون رفتن و هرچی که میشه 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
شغل دولتی دارین؟ رسمی ؟  شرایط مرخصی بدون حقوق چیه؟ تا چندوقت میشه؟

بله رسمی دولتی هستم تا سه سال میتونی بگیری با موافقت مقام مافوق که البته من خیلی خیلی اذیت شدم به سختی یکسال رو گرفتم گفتم استعفا میدم دیگه قبول کردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله رسمی دولتی هستم تا سه سال میتونی بگیری با موافقت مقام مافوق که البته من خیلی خیلی اذیت شدم به سخ ...

سال دیگه پسر کوچیکم میره اول اگر بتونم بازم یکسال میگیرم و اگر البته حقوق همسرم کفاف هزینه ها رو بده

بله رسمی دولتی هستم تا سه سال میتونی بگیری با موافقت مقام مافوق که البته من خیلی خیلی اذیت شدم به سخ ...

جزو سنوات هم حساب میشه؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نه دیگه بدون حقوقه من خودم بیمه زنان خانه دار ریختم اون مدت رو  بیمه 14 درصد بدون درمان و البته ...

مرسی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بله پسرمو باردار بودم از ماه چهارم دیگه سرکار نرفتم 

چون دوست نداشتم بچمو جایی بذارم و دلم میخواست بزرگ شدنشو ببینم 

پشیمون نیستم چون الان دوتا بچه دارم و کلی باهاشون عشق میکنم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه دیگه بدون حقوقه من خودم بیمه زنان خانه دار ریختم اون مدت رو  بیمه 14 درصد بدون درمان و البته ...

ببخشید متوجه نشدم

سرکارت وقتی بیمه هستی حالا ی سال هم فاصله افتاده باز برمیگشتی ب کارت . چه نیازی ب بیمه زنان خانه دار بود؟ اون مدتی ک ریختی فایده ایی هم داشت؟ آیا درمانی رو از بیمه همسرتون استفاده میکردین 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
ببخشید متوجه نشدم سرکارت وقتی بیمه هستی حالا ی سال هم فاصله افتاده باز برمیگشتی ب کارت . چه نیازی ب ...

خب میشه سابقه پرداخت حق بیمه حق سنوات محل کارم بهش تعلق نمیگیره پولی که آخرش تسویه میکنن منظورمه اما بهر حال زودتر بازنشسته میشم حق سنوات با سابقه بیمه فرق داره 

خب میشه سابقه پرداخت حق بیمه حق سنوات محل کارم بهش تعلق نمیگیره پولی که آخرش تسویه میکنن منظورمه اما ...

واقعا شرمنده بازم متوجه نشدم.

بخدا خنگ نیستم☺️

ولی از اینکه وقت گزاشتید جوابمو دادید ممنونم🙏

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عزیزم برات صلوات فرستادم زیاد 😁تاپیکت قفل بود دوست داشتم بهت بگم

خیلی ممنون عزیزم منم برات برات دعا کردم الهی که خیر ببینی و هرحاجتی که داری خدا خیلی زود  بهت بده 

آره تاپیک رو قفل کردم که راحت بتونم بعدا حذفش کنم حقیقتا از وقتی این حذف تاپیکا اینطوری سخت شده دیگه از تاپیک زدن میترسم