2777
2789
عنوان

من جنبه اینستا رو ندارم

413 بازدید | 27 پست

سه ماهی میشه که نصب کردم وقتی در اینستا هستم دیگر گذر زمان نمی‌فهمم از مارو زندگی افتادم.. مادر هم هستم خونم ساخته شده کارهام به هم ریخته شده...دیروز اینستا رو پاکیدم......ولی دوباره وسوسه میشم که نصبش کنم.... من تو زندگی خیلی مشکل داشتم به خاطر همین مشکلات من افسردگی گرفتم.. اعتماد به نفس ندارم ..و هیچ دوستی هم ندارم .. شب روز تو خونه هستم .. شیطونی های بچهام هم یک طرف ...۲۹سالمه.... دیگه تصمیم گرفتم اینستا رو نصب کنم تا سرگرم شم و کمی از فکر و خیال بیرون بیام. ..جنبه اینو هم ندارم ..از کارو زندگی هم افتادم . وقت کم میارم ....

من چون همه خوشبختن افسرده میشم☹️🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  خیلی وقته اینستا رو حذف کردم به این دلیل ک نگاهمو نسبت بهش عوض کردم 

میگفتم چقدر آدمای پولدار و موفقی رو توی اون میبینم و خودمو مقایسه میکردم.. بعد گفتم اینجوری دارن خودمو اذیت میکنم من باید بتونم تغییر کنم اینجور شد ک فکرمو نسبت بهش منفی کردم و حذف شد

میگذره(:
اصلا برنامه ندارم ..نمیدونم چطور شروع کنم....

همین الان پاشو برنامه بریز 

برنامت رو کنسل نکن 

با همه سختی انجام بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

ببین تایم بذار من قبل خواب اول صبح از خواب بیدار میشم میرم سراغش .

کارات رو بکن بعد  برا استراحت برو سراغش

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

منم تازه نصب کردم واقعا حیف نت که پای اینستا بره .همش چرت و پرت .متاسفانه اعتیاد اورم هست 

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔