2777
2789
عنوان

لحظه ای تامل ( حدیث هفته )

40 بازدید | 2 پست

چقدر تو زندگی هامون پریشان خاطریم؟چقدر نگرانیم؟چقدر استرس داریم؟چقدر ترس از نرسیدن ها و نتیجه ندادن ها داریم؟چند شب با نگرانی خوابیدیم و چند روز با اضطراب کار کردیم؟چقدر دچار نشخوار فکری شدیم که : اگه نشه چی؟اگه بشه چی؟!چقدر روزگارمون رو با این مدل فکرا و حرفا تلخ کردیم؟

امام علی(ع):« هر کس اطمینان داشته باشد، آنچه خداوند برایش مقدر کرده، روزی به دست او خواهد رسید، دلش آرام می گیرد. »

و ما اگه حقیقتا به این سخن امام علی(ع) باور داشته باشیم، دیگه تو زندگی هامون جایی برای نگرانی، اضطراب و استرس وجود نخواهد داشت.

مدرس زبان آلمانی هستم ( تدریس آنلاین و مقرون به صرفه می خوای بسم الله .... :)  )
آخخخ قربون امیرالمومنین  واااقعا همینه   یعنی اگه من نوعی فکر کنم خدا هرچیزی ک روزی من هس ...

بله دقیقا...

علت بسیاری از نگرانی های ما همینه:

نکنه نشه؟

نکنه خراب شه؟

نکنه بهم نرسیم؟

اگه بدستش نیارم چی؟

همینه که همیشه در نگرانی غوطه ور هستیم. از زندگی لذتی نمیشه برد این طوری.

مدرس زبان آلمانی هستم ( تدریس آنلاین و مقرون به صرفه می خوای بسم الله .... :)  )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.