سلام دوستان من یک ماه پیش سرماخوردگی منو گرفت و سرماخوردگی خوب شد ولی سرفه ام خوب نشد و موند و حدود یکماهه سرفه خشک دارم و کم کم این سرفه خشک طوری شد که بخاطرش سمت راست سینه امم درد میگرفت همراه باسرفه براهمون رفتم دکتر و دکتر قرص ودارو نوشت و گفت تمامشددوباره بیای اگه خوب نشد اما من داروهانخوردم چون مسافرت بودم از مسافرت برگشتم ورفتم دکتر عفونت و دکترم گفت برو عکس ریه بگیر رفتم رادیولوژی عکس گرفتم و با تردید گفت عفونت ریه است و دوباره دارو نوشت گفت دارو برو بخور خوب نشدی بیای بستری کنیم تورو.حالا من داروها رو خوردم و خوب نشدم وحتی عنبرنسا دود کردم سرفه هام تقریبا ازبین رفتن فقط خیلی خیلی کم چه شود یک دو سرفه داشته باشم اما سمت راست سینه ام درد میکنه و دردشم گاها به زیربغل میکشه🥲البته درحالت عادی درده مشخص نیست فقط با عطسه کردن و با سرفه کردن و خنده بلند مشخص میشه حالا من میترسم برم بستری بشم🥲🥲کسی تابحال بستری شده ک چجوریه؟یا که این بیماریو داشته که بادارو خوب بشه و بستری نشه.اصلا چیکارکنم حالم خیلی بده همش گوگل سرچ میکنم و چیزای بدی میبینم😔😔کمک کنید لطفا اجرتون با حضرت زهرا🥰🥰🥰
بستری. شدن ترس نداره خیلیم لذت بخشه میری ازت مراقبت کنن بچه ای مگه
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
آخه یاد بیمارای کرونایی می افتم که با بستری شدن میمردن یعنی می کشتنشون با قرص وداروها و اینا و کلا ف ...
هیشکی هیشکیو نمیکشت
کسی شما رو هم نمیکشه الکی استرس نده ریه ات عفونت کرده خطرناکه باید بستری بشی انتی بیوتیک بزنی خوب بشی چند سالته خدایی😂
https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t. 💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)//// چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى کند که براى همان عمل فرشته اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲