دوستان من ۱۲ روز پیش دکتر تو مطب گف سونوی بارداریم ۳۵ هفته و دو روزه و ی سونوی اخر نوشت ک امروز رفتم دیدم نوشته ۳۵ هفته و یک روز همچین چیزی امکان داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب پس بخاطر همین فرق داره نگران نباش فرقشم زیاد نیست وزنش چقدر بود ؟
تو مطب نگفتن ولی اینجا نوشته دووچهارصد دکتر گفت دیگه چهاردهم یا ۱۸ دهم این ماه به وقت میدم میترسم با این اوضاع که میره بچه بره تو دستگاه وقتی رشد نداره
شما هفته چند هستین برای چی امپول و شیاف استفاده میکنین
من سیو شیش هفته هستم انقباض و لکه بینی داشتم الانم انقباض دارم ولی پراکنده درد پریودی هم دارم جای امپولا ورم کرده و به شدت دردو خارش داره دکترم قبول نمیکنه سیو هفت هفته برام سزارین کنه
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اره هر دوش بهم گفتن زیاد اب بخورنمیدونم هرچی بخورمم من تکرر ادرار دارم همش میره که
واسه منم اب دور جنین نه بود که گفت خیار بخور و اب میوه طبیعی و اینکه یه لیوان رو یه دفعه سر نکش یواش یواش بخور ... برای وزنش بهت چیزی نداد ؟ لیدی میل یا ویتامین ؟
«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من سیو شیش هفته هستم انقباض و لکه بینی داشتم الانم انقباض دارم ولی پراکنده درد پریودی هم دارم جای ام ...
ولی هر چی بچه بمونه خوبه من خودم با این اوصاف حاضرم بچه بیشتر هم بمونه یکم جون بگیره منم اوایل لکه بینی داشتم حداقل هر چقد میتونی استراحت بکن بزا مشکلی پیش نیاد برا شما وزن بچه چقدره الان