2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم برگام ریخت مگه میشه 🤔

352 بازدید | 21 پست

رفته بودیم بادختر کوچولوم مطب متخصص کودکان یه زن و شوهر خیلی خیلی خوشگل پسر پنج ساله شون شبیه کره ای ها بود اولش فکر کردم بچه اینا نیست بعد دیدم مامان بابا صداشون میکنه بعد با خانمه صحبت کردیم برگشت پرسید شما هم تعجب کردید؟گفتم برای چی ؟گفت پسرم گفتم راستشو بخواین بله گفت من تخمک اهدایی گرفتم چون ندارم باردار شدم با تخمک اهدایی این بچمه خودم دنیاش آوردم ولی خب نمیدونم چرا شبیه ما نشده شاید به خاطر این که تخمک برای خودم نبوده اینطوری شده ولی خیلی دوستش دارم هرکس هرچی میگه بگه...تخمک اهدایی چیه بچه ها ؟؟چه ربطی به قیافه داره خب بالاخره داخل شکم این خانم مگه نبوده ؟

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مثلا تخمک یه زن دیگه طبق ژنتیک اون زنه هست دیگه خیلی ها میگردن از یه خانم خوشگل و قد بلند تخمک بگیرن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چندسالته عزیزم که اینهمه تعجب کردی و نشنیده بودی؟  بچه حاصل ترکیب اسپرم و تخمکه. کل ویژگی های ...

تخمک اهدایی شنیده بودم ولی خب خیلی ظلمه اون خانم خیلی خیلی زیبا بود 

ژن افراد از تخمک خانم و اسپرم مرد گرفته میشه و اصولا قویترین تخمک رو ولسه لقاح انتخاب میکنن ولسه هم ...

چقدر بد

تخمک اهدایی شنیده بودم ولی خب خیلی ظلمه اون خانم خیلی خیلی زیبا بود 

دیگه قسمت اون بنده خدا همین بوده. براشون اگه خیلی مهم بود باید دنبال خانم زیبا میگشتن برای گرفتن تخمک. 

کلا بسیااار سخته چون فقط چهره و اینها نیست. بعضی خصوصیات اخلاقی، هوش و حافظه، استعداد ابتلا به بیماری های مختلف و خیلی چیزای دیگم ژنتیکیه و ممکنه بدشانس باشن توش. 

خب مثلا تخمک یه زن دیگه طبق ژنتیک اون زنه هست دیگه خیلی ها میگردن از یه خانم خوشگل و قد بلند تخمک بگ ...

عزیزم برای امضاتون دعا کردم انشاالله خدا شمارو صاحب چندین فرزند صالح و تندرست کنه🙏