2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای

696 بازدید | 8 پست

سلام خانمها ،یه سوال ،من ۳ روز اول پریودیم خونریزی داشتم دیگه از چهارمین روز تا دهمین روز نه خونریزی نه لک دیدم ،بعدش فردای دهمین روز یه لحظه دیدم ببخشیدها شورتم پراز خونه ،نواربهداشتی گذاشتم تا شب خونریزی داشتم ،فردای اون روز فقط لکه بینی قهوه ای دارم با کمردرد ،تا حالا اینجوری نشده بودم ،میدونید از جیه

عزیزم منم تا روز ۵ خ ن ریزی داشتم بعدش کم شد روز ۸ک پاک بودم رابطه داشتم صبح دیدم باز خون ریزی کمی گرفتم با امروز ک میشه روز ۱۲ب طور خفیف همراه ترشحات ببخشید ک میگم رگه های خونی میبینم واینکه دل درد وکمر درد دارم

عزیزم منم تا روز ۵ خ ن ریزی داشتم بعدش کم شد روز ۸ک پاک بودم رابطه داشتم صبح دیدم باز خون ریزی کمی گ ...

من امروز ۱۴ مین روز از پریودمه ،لکه بینی قهوه ای هم از چهارشنبه میبینم ،امروز کمتر شده ،در حدی که فقط سرویس رفتنی میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز ۱۴ مین روز از پریودمه ،لکه بینی قهوه ای هم از چهارشنبه میبینم ،امروز کمتر شده ،در حدی که فق ...

شاید بهم خورون هورمون باشه عزیزم من ۴ماه قبل وقتی بچمو از شیر گرفتن هم اینجور شدم ک سر ۲ماه خوب شدم پاپ اسمیر هم ک دادم سالم بود این دفه دیگه نگران نشدم پیش میاد البته من ای یودی هم دارم ممکنه ب اونم ربط@داشته باشع

شاید بهم خورون هورمون باشه عزیزم من ۴ماه قبل وقتی بچمو از شیر گرفتن هم اینجور شدم ک سر ۲ماه خوب شدم ...

نه من آ یو دی نزاشتم ،اینترنت سرچ کردم فکر کنم از کم کاری تیروییده ،ولی اگه از اون باشه چند ساله من تیروییدم کم کاره ،اولین بارمه اینجوری میبینم بعد تموم شدن پریودم لکه بینی دارم ،طوری که کمرم درد میکنه انگار میخوام پریود بشم ،یعنی در این حد

نه من آ یو دی نزاشتم ،اینترنت سرچ کردم فکر کنم از کم کاری تیروییده ،ولی اگه از اون باشه چند ساله من ...

منم این کمرد رد و۲ساله دارم دقیقا انگار میخوام پریود شم ولی دیگه اهمیت نمیدم ۲تا بچه دارم اگه بخوام ب دردام اهمیت بدم از زندگی میفتم دخترم هم کلاس اولیه خیلی باید دورش باسم 

منم این کمرد رد و۲ساله دارم دقیقا انگار میخوام پریود شم ولی دیگه اهمیت نمیدم ۲تا بچه دارم اگه بخوام ...

آهان پس طبیعیه ،منم یه دختر دارم ۲سالشه،فکر کردم خدا نکرده عفونتی چیزی باشه ،تو نت میخوندم نوشتن احتمالا از کیست باشه

آهان پس طبیعیه ،منم یه دختر دارم ۲سالشه،فکر کردم خدا نکرده عفونتی چیزی باشه ،تو نت میخوندم نوشتن احت ...

دقیقا پسر منم ۲سالس از بعد ۳ماه از زایمان کمردردم شروع شد ۲سال هم پاپ اسمیر میدم هیچی نیست 

جواب کاربرای باتجربه نی نی سایت در این مورد رو میتونی با کلیک روی لینک زیر ببینی. من سوالت رو اونجا نوشتم.

https://kidiba.ir/content/py1k8kvxov

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.