2777
2789
دمپایی خیس قاطی شدن چاقو کره و پنیر این ک پلو و خورشتو یکی قاطی کنه کاملا ماستم رنگ غذارو بگیره ...

تو لیوان و استکان چیزی ریختن ،رنگ گرفتن ماست و چاقو کره پنیری رو منم خیلی بدم میاد.

خودکاری که باهاش مینویسم هم باید حتما سرش روش باشه وگرنه اصلا دوستش ندارم.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمپایی دستشویی بیوفته رو هم ک متاسفانه هر کیم خونمون میاد بعدش میرم میبنم افتاده روهم🤢

اصلا دوست ندارموکسی بره دسشویی خونمون🤭

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

حق داری .چیکار میکنه

کل کاراش هول هولکی انگار همیشه عجله داره و بی نظم 

یعنی یه تخم مرغ بخواد بپزه سفید تخم مرغ از روی گاز تا سینک می‌ریزه قاشقو می‌ذاره روی کابینت...نمک میریزه چیزی همه جا پره نمک میشه ..

یه حموم می‌ره حموم رو انقد کثیف می‌کنه موهاش همه جا می‌ریزه رو دیوار و کف 

یعنی بخدا اینا برا من عذابن عذااااب

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
اخه بیچاره زشت بودنش که دست خودش نیست

میدونم خب..گفتم که خودم دوس ندارم اینجوری باشم ولی دست خودم نیست کلا یجوری میشم وقتی آدم زشت میبینم اصلاااا نمیتونم حتی سلام کنم بش

بحث زشتی نیست کلا رو چهره وسواسم کوچیکترین ایراد ظاهری ببینم دیگه نمیتونم اون آدم تحمل کنم 

.....

تو لیوان و استکان چیزی ریختن ،رنگ گرفتن ماست و چاقو کره پنیری رو منم خیلی بدم میاد. خودکاری که باها ...

وای اره یا چیز شیرین بریزه روت تنت نوچ بشه یا دست خیس بهم بخوره یکی بوس خیس کنه😑😑😑😑😑 

تو همانی میشوی که می اندیشی!

بعضی وقتا بعد دستشویی دوبار دستامو میشورم  ، یه بار تو روشویی ی بار هم اشپز خونه

لامپ روشن اضافی رو باید خاموش کنم حتی اگه حال نداشته باشم

اینا هم خیلی رو مخمه

(دمپایی خیس حموم 

یکی با صدا نفس بکشه

نبات میدن دست بچه کوچولو همه جا رو چسبناک میکنه

استخوان و خورش و... رو سفره بریزه) 

الهـی                                                            گر تو همراهـم نباشی وایِ من