2777
2789

دیشب منو شوهرم دعوامون شد، امروز زنگ زده بود حرف بزنیم خیلی حال و حوصله حرف زدن نداشتم. بهم گفت نمیتونی حرف بزنی؟ گفتم چرا نباید بتونم فقط من تو خونه هستم.

گفت منظورم اینه که شاید دلت نمیخواد حرف بزنی حوصله نداری گفتم ازه دقیقا همینه

بعد ۴۵ دقیقه دوباره بهم زنگ زده میگه الان حالت بهتره؟

حس میکنم انگار شک داره انقدررر سریع زنگ زده ببینه چه خبره

توهم زدی 

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ربطی نداره. تحمل نداره ازش دلخور باشی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
زنگ زده حالتو بپرسه.منم اگه ببینم شوهرم حالش خوب نیست مدام زنگ میزنم حالشو بپرسم.

اخه ازم پرسید نمیتونی حرف بزنی؟ اخه آدم وقتی کسی پیششه یا جایی هست نمیتونه حرف بزنه

بعد ۴۵ دقیقه زنگ زد حس کردم نکنه چون مشکوک شده زنگ زده