2777
2789
عنوان

بچه ها با این نشونه ها به نظرتون شوهرم بهم شک داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ نمیزدی میگفتی براش مهم نبود زنگ زده میگی مشکوکه واقعا ما زنا چی حالمون رو خوش میکنه چرا به هی ...

خب یبار زنگ زد دیگه بهم گفت نمیتونی حرف بزنی؟ اخه من تو خونه خودم تنها نشستم چرا باید بپرسه نمیتونی حرف بزنی!

بعد ۴۵ دقیقه دوباره زنگ زده

نمیدونم یعنی واقعا یه جوری نیس این حرکت؟

خب یبار زنگ زد دیگه بهم گفت نمیتونی حرف بزنی؟ اخه من تو خونه خودم تنها نشستم چرا باید بپرسه نمیتونی ...

گفت شاید حالت گرفتس حال حوصله حرف زدن نداری

بی خیال بابا

دوست داره نگرانته که ناراحت بشی مهمی براش

دلم میخواد ازش بپرسم مشکوکی بهم که این کارو کردی؟؟ ولی نمیدونم این کار درسته یا نه

نه نه اصلا نپرس.اینجوری حساسش میکنی.پیش خودش فکر میکنه حتما زنم داره یه کاری میکنه که به خودش شک داره.دیگه اصلا تو فکرش نباش.

خب یبار زنگ زد دیگه بهم گفت نمیتونی حرف بزنی؟ اخه من تو خونه خودم تنها نشستم چرا باید بپرسه نمیتونی ...

به هر دلیلی ممکنه آدم‌نتونه حرف بزنه، خواب آلود باشه، جیش داشته باشه، دستش بند باشه  تو خودت انگار یه کاری کردی که فورا ذهنت رفته اونجا که مشکوکه بهت