2777
2789
عنوان

هیچ عنوانی نداره عنوانش با خودتون

120 بازدید | 7 پست

از اونجایی که عادت ندارم گلایه کنم و با کسی درد دل کنم اصلا بلد هم نیستم که اینکارو انجام بدم، بنابراین بیشتر دردهام رو مینویسم. 

اما هروقت مینویسم برای خودمه، الان انگار دوست دارم شما هم بخونید و نظرتون رو بدید خوبیش اینه که همدیگرو نمیشناسیم و میتونیم بی دغدغه درددل کنیم.

نمیدونم چرا، اما از یک جایی به بعد زندگیم خوب پیش نرفت.

اولش مشکل تخمدانم بود که جراحی کردم و بعدش متوجه شدم تخمکهام ضعیفن  و ذخیره تخمدانم هم کم.

چند بار با هورمون و یکبار ای وی اف یکبار هم انتقال دادم که نتیجه نداد.

بعد پریودهام کم شد عقب انداختم تقریبا ۱۰ روز بود که عقب انداخته بودم دکتر گفت باید تیروییدمو عمل کنم گواترم بعد از کرونا بزرگ شد جوری که مشکل تنفس و بلع داشتم. 

دکتر به من گفت باید عمل کنم من هم نگران پریود نشدنم بودم هم نگران اینکه بعد از عمل چی میشه

عمل کردم و همچنان پریود نشدم ته دل میخواستم خودمو گول بزنم که نکنه باردارم؟

بی بی چک زدم و منفی بود

بعد فهمیدم بعد از عمل تیرویید تازه ممکنه اوضاع بدتر بشه و پریود نامنظم یا قطع بشه.

میدونم آخر دنیا نیست اما آیا سهم و حق من این نبود که بچه خودمو داشته باشم؟

سهمم از زندگی این نبود که مادر بشم؟

خوب شاید نبوده

اما واقعا ناراحتم واقعا فکر میکنم حقم نبود توی زندگی هر چیزی میخوام حسرت بشه.

میفهمم عزیزم 

بیا بغلم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

سلام، درکت می‌کنم، اما ناامید نباش، دوستم تو شرایطی که همه می‌گفتن نمیشه باردار شد.

الانم، به دنیا اومده بچه‌اش.

من برات دعا می‌کنم، توام دعا کن برای ما هم اتفاق خوبی بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، درکت می‌کنم، اما ناامید نباش، دوستم تو شرایطی که همه می‌گفتن نمیشه باردار شد. الانم، به دنیا ...

ولی نمیشه به خودمون امید الکی بدیم.

اره برای هم دعا کنیم حداقلش اینه قلبمون آروم میگیره

اما من الان در دوران پیش یایسگی زود رس هستم 

ارثیه، از خانواده مادریم.

پس دیگه امیدی نیست

ولی ای کاش معجزه ای میشد

با تمام وجود حرفاتو درک میکنم عزیزم ولی نا امید نشو الان علم پیشرفت کرده به نظرم غیر ممکن وجود نداره زن پسر خاله خودم بیست سال تموم بچه دار نشد همه دکترا ازش قطع امید کردن الان بچه دومش رو بارداره بسپار به خدا خودش حل میکنه ایشالا

اززندگی کردن فقط نفس کشیدنش سهم ماشد[کاربر سابقم]
ولی نمیشه به خودمون امید الکی بدیم. اره برای هم دعا کنیم حداقلش اینه قلبمون آروم میگیره اما من ...

میتونی تخمک فریز کنی و کلی کار دیگه. امید الکی نیست، تلاش میکنیم و دعا می‌کنیم تا بشه، اگر نشد هم اتفاق خاصی نیفتاده. تو این دنیا همه چیز طبق خواسته ما پیش نمیره. مهر مادری و میتونی برای بچه‌های دیگه خرج کنی، ما یه مدت داوطلب می‌رفتیم شیرخوارگاه ها کمک میکردیم.

حتی پیشنهاد دادن بوه قبول کنیم که، به دلایلی ...

میتونی تخمک فریز کنی و کلی کار دیگه. امید الکی نیست، تلاش میکنیم و دعا می‌کنیم تا بشه، اگر نشد هم ات ...

تخمکی نیست دیگه

من ذخیره تخمدانم ۴۰ صدم بود

یکبار جنین فریز کردم و انتقال دادمو نشد

الانم نمیشه دیگه 

فعلا که پریود نشدم شاید یائسه شده باشم

تخمکی نیست دیگه من ذخیره تخمدانم ۴۰ صدم بود یکبار جنین فریز کردم و انتقال دادمو نشد الانم ن ...

جنین نه، تخمک.

استرس و نگرانی خیلی اثر بدی داره. سر وقت طب مکمل هم برو. خواستی بهت یکی رو بهت معرفی می‌کنم. ما نتیجه نگرفتیم، ولی تقریباً همه کسانی که دورو برم بودن نتیجه گرفتن.