2777
2789

دلم رو یک نفر بد جوری شکسته ، واگذارش کردم به خدا 

میخواستم بدونم کسی به چشم خودش دیده که یک نفر دل یک آدم رو به بدترین شکل ممکن بشکنه و کارماش رو پس بده

خودم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنید 

ن ولی ابروی یکیوبردم همون سرم اومد 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
میشه تعریف کنید چه جوری تنبیه شد

وضع مالی پدرمون بد بود بهم طعنه زد بخاطر لباسم بچه بودم

خیلییی بدتر از ما شدن ولی من اصلا نفرین نکردم

یبار یکی یچیزیو گردن من انداخت ولی اخرش ابروش رفت اونو راسش نفرین کردم

جانِ شوهر عمت لایک نکن💘
ن ولی ابروی یکیوبردم همون سرم اومد 

یک نفر دلم رو حوری شکسته که فقط منتظرم خفت و خواریش رو ببینم 

من هیچ وقتی برای هیچ کسی دعای بد نمیکنم

این آدم رو هم خودم نه ، بللکه قلبم نفرینش میکنه

وضع مالی پدرمون بد بود بهم طعنه زد بخاطر لباسم بچه بودم خیلییی بدتر از ما شدن ولی من اصلا نفرین نکر ...

حقشون بوده 

امیدوارم اونایی که دل دیگران رو میشکنند 

به بدترین شکل ممکن کارماش رو پس بدن

آره یکی از اقواممون سر عقد دخترش دل خواهرخودش که بچه دار نمیشد را شکوند .هنوز بغض و ناراحتی خواهرش یادم نرفته بد جور دلش شکست دخترش دقیقا سرنوشتش مثل خاله اش شد .بچه دار نشد ومثل خاله اش فرزند خوانده گرفت 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
یک نفر دلم رو حوری شکسته که فقط منتظرم خفت و خواریش رو ببینم  من هیچ وقتی برای هیچ کسی دعای بد ...

شایدنبینی فقط واگذرکن به خدا شایدیه اتفاقی براش بیفته نتونی ببینی وخدابجایی برسونتش روزی هزاربارمرگشوبخادزندگیش کلا بشه عذاب ولی نبینی 

مثل الان من

حقشون بوده  امیدوارم اونایی که دل دیگران رو میشکنند  به بدترین شکل ممکن کارماش رو پس بدن

نه خب بچه بودم حالیم نبود ولی زیاد دلمو شکستن

اما اون یکی حقش بود خونوادشم همراهیش کردن و من هیچچچوقت اون موضوعو با اینکه سنم کم بود به خونوادم نگفتم ک رابطه فامیلی خراب نشه 

جانِ شوهر عمت لایک نکن💘
آره یکی از اقواممون سر عقد دخترش دل خواهرخودش که بچه دار نمیشد را شکوند .هنوز بغض و ناراحتی خواهرش ی ...

دل شکستن خیلی درد داره

امیدوارم هر کسی که دل می‌شکنه 

کارماش رو پس بده

شایدنبینی فقط واگذرکن به خدا شایدیه اتفاقی براش بیفته نتونی ببینی وخدابجایی برسونتش روزی هزاربارمرگش ...

واگذارش کردم و امیدوارم به بدترین شکل ممکن تاوان دلی که اینجوری شکست رو بده