❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
آره یکی از اقواممون سر عقد دخترش دل خواهرخودش که بچه دار نمیشد را شکوند .هنوز بغض و ناراحتی خواهرش یادم نرفته بد جور دلش شکست دخترش دقیقا سرنوشتش مثل خاله اش شد .بچه دار نشد ومثل خاله اش فرزند خوانده گرفت
یک نفر دلم رو حوری شکسته که فقط منتظرم خفت و خواریش رو ببینم من هیچ وقتی برای هیچ کسی دعای بد ...
شایدنبینی فقط واگذرکن به خدا شایدیه اتفاقی براش بیفته نتونی ببینی وخدابجایی برسونتش روزی هزاربارمرگشوبخادزندگیش کلا بشه عذاب ولی نبینی
مثل الان من