2777
2789
عنوان

اینجوری ممکنه حامله بشم ؟

383 بازدید | 13 پست

بچها من جایی ندارم بپرسم برا همین از شما میپرسم 

من قرص جلوگیری میخورم برا مشکل هورمونیم دکتر داده 

دیشب یادم رفت بخورم هرشب میخورم 

امروز صبح یکم ریخت روش، داخل نه ، فقط روش 

ممکنه حامله بشم؟ چیکار کنم ؟ 

الان دل درد دارم رحمم درد میکنه 

𝕻𝖎𝖊𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖙𝖍𝖊 𝖒𝖔𝖔𝖓🌙.      𝐈𝐍𝐅𝐏 ִֶָ ⊹ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا 

بدبخت میشم :) مطمئنید؟ 

ورژنم،   ممکنه فقط با ریختن روش حامله شده باشم؟ 

دل درد دارم :) 

روش فایده نداره باید بریزه توووش🤣

میگن جذب میشه میره داخل 

رحمم درد گرفته 

باکرم ، یعنی اینجوری ممکنه حامله شد 

بدبخت میشم 

بدبخت میشم :) مطمئنید؟  ورژنم،   ممکنه فقط با ریختن روش حامله شده باشم؟  دل در ...

وای ن عزیزم چی میگی برا ی شب اتفاقی نمیوفته که اصلا گیریم ک باردار بشی 20دیگ معلوم میشه ن الان 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
میگن جذب میشه میره داخل  رحمم درد گرفته  باکرم ، یعنی اینجوری ممکنه حامله شد  بدبخ ...

نووووچ

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
روش فایده نداره باید بریزه توووش🤣

😂😂😂😂😂دقیقا

کاش میشد عمر خود را هدیه میدادم به او،،،زندگی  را دوست دارم مــــــ❤ــــادرم را بیشتر❤،،،،،خدایــا میدونم به منم لطف میکنی و ی بچه سالم و صالح بهم میدی،،منم نوار باردای رو فعال میکنم،،بابت اون رو شکرگزارم،سپاسگزارم و دوست دارم❤👈۱۴۰۲/۱۰/۱۱
 وای ن عزیزم چی میگی برا ی شب اتفاقی نمیوفته که اصلا گیریم ک باردار بشی 20دیگ معلوم میشه ن الان ...

وای بدبخت میشم :)))  الان بیبی چک بزنم مشخص نمیکنه؟