2777
2789
عنوان

با نامزد شدنمون مخالفت میکنن😔

155 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید؟   😔 من 23سالمه ی اقا 25ساله 3ساله باهمیم خیلی دوستم داره منم واقعادوستش دارم یک ساله مادرمو از دست دادم و از اون ب بعد فششار ازدواج از جانب خانواده من زیاد شده ب خاطر این ک پدرم زن بگیره من اذیت نشم مجبورم کردن فشار بزارم ب پارتنرم ولی پارتنرم سربازه علناً هیچی نداره و الان هیچ کاری نمیتونه بکنه ب خانوادشم گفته خانوادش گفتن ما با این وضع هیچ قدمی برنمیداریم و دور این دخترو خط بکش  ولی خانوادم میگن ما فقط میخایم بدونیم خانوادش از دختر ما راضی هست یا نه و مطمعن باشیم  ولی خانواده پارتنرم اصلا قبول نکردن با من مشکل ندارن ب خاطر شرایط پسرشون میگن  و من حالم بده نمیدونم چطوری ی کاری بکنم خانوادم اینقد تحت فشارم نزارن😔

صبـر که من می‌کنم افشـردن جآن اسـت

خوب پسر ۲۵ ساله که هیچی نداره تا ۵ سالم دیگم هیچی نخواهد داشت تا کی میخوای صبر کنی؟

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ات الان این حرف رو میزنن  دوروز دیکه  تحت فشارش میگذارن یالا خونه اجاره کن و برید ...

میگن وام ازدواجتونو بردارید برید شغلشم ک تضمین شدست فقط ب خاطر این ک پرستاری خونده فک میکنن میتونه همه کاری بکنه

خوب پسر ۲۵ ساله که هیچی نداره تا ۵ سالم دیگم هیچی نخواهد داشت تا کی میخوای صبر کنی؟

از کجا معلوم؟  مگه روش نوشته شده؟  من فقط میخام تا جایی ک میتونم کمکش کنم  🥺 

میگن وام ازدواجتونو بردارید برید شغلشم ک تضمین شدست فقط ب خاطر این ک پرستاری خونده فک میکنن میتونه ه ...

خوب جهازت آماده هست ؟وام رو چجور پس بده .فقط میخوان بری .فرضا پسر قبول کرد میدونی چقدر سختی داره .بدون پس انداز .

خوب جهازت آماده هست ؟وام رو چجور پس بده .فقط میخوان بری .فرضا پسر قبول کرد میدونی چقدر سختی داره .بد ...

نه جهازم اماده نیست میگن تا هروفت شد عقد بمونید 3 4سال ولی مشکل اینه اصلا خانواده پسر قبول نکردن با این وضع ک منم بهشون حق میدم خونوادم فک میکنن تا ی سنی خاستگار دارم و دیگ نیست

نه جهازم اماده نیست میگن تا هروفت شد عقد بمونید 3 4سال ولی مشکل اینه اصلا خانواده پسر قبول نکردن با ...

الان خواستگار خوب داری ؟ اگه هست بررسی کن .راست میگن رو آینده نامعلوم حساب باز نکن .ولی باورت نشه قبول کنند ۳ سال عقد بمونی  تا پدرت ازدواج کرد اضافی میشی مجبورت می‌کنند شده تو چادر زندگی کنی ولی بری .خانواده ی همسرت هم ميدونند عقد کنید باید زود عروسی بگیرید برای همین زیر بار نمیرن

شغل خودت چیه؟ خانوادش حق دارن  پسر جوگیر  منم بودم نمیزاشتم  مگه مهریه نخوای تا هر ...

حسابدارم، مگه کسی ازش مهریه خواسته ک بخاد طلاقم بده؟  خودشم پرستاره.  حوگیر بثد تا خانوادش مخالفن میکردن همه چی رو تموم میکرد من خودم میخواستم برم خودش نزاشته برم

الان خواستگار خوب داری ؟ اگه هست بررسی کن .راست میگن رو آینده نامعلوم حساب باز نکن .ولی باورت نشه قب ...

خاستگار زیاد دارم خصوصا از وقتی مادرم فوت شده انگار حس میکنن ی دین بزرگی گردنشونه در حالی ک اصلا نیاز ب کسی ندارم و درامد دارم  مشکل اینجاست ک از شدت علاقم بهش نمیتونم ی فرد دیگه رو بررسی کنم😔