2777
2789
عنوان

دختر لال

1965 بازدید | 103 پست

سلام بنظرتون آقایون از دختری ک قدرت تکلم نداره خوششون میاد؟

قیافه و اندام خوب اما 

صحبت نمیتونه...

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اره دخترعمم ازدواجم کرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط قدرت تکلم نداره یا ناشنوا؟

نه فقط قدرت تکلم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

شوهرش سالمه؟

نه دیگه تا میفهمن نمیتونه صحبت کنه خواستگاری کنسل میشه

شوهرش سالمه؟

مث خودش ولی بهتر از دخترست قدرت تکلم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خوندن نوشتن بلده

همممه کار

بلده ورزشکارم هست

نه دیگه تا میفهمن نمیتونه صحبت کنه خواستگاری کنسل میشه

خوب عزیزم الان تمام کماله  و خواستگار نداره

مردم عقلشون به چشمشون

مگه یه مرد ساده و کم توقع باشه 

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
مث خودش ولی بهتر از دخترست قدرت تکلم

مجرده دیگه

خوب عزیزم الان تمام کماله  و خواستگار نداره مردم عقلشون به چشمشون مگه یه مرد ساده و کم توقع ب ...

😞