2777
2789

کلا سالم بود خداروشکر،باز میگفت گوشام درد میکنه اونم سالم بود

الان چندروزه میگه دلم درد میکنه😂چیکار کنم ببرمش؟یاخودشو لوس میکنه بازم.بهش بیش از حد هم توجع دارم هرچیم بخاد براش فراهم میکنم چرا پس الکی میگه،بچه های شماهم اینجورین؟۲سال و ۲ماهشع

ایجانننممممم😂😍😘

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بیا دکتر بازی میز و اینا بذار بیاد معاینه یه نگاه بنداز بگو هیچیت نیست یا یه قاشق آب بده بهش بگو الان خوب میشی به توجه بیشتری نیاز داره

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
عزیزم😘امروزم میخام وقت مشاور بگیرم براش چون چند روزه میترسع نمیخام همینجوری ادامه دار بشه ترسش

بهترين کار همینه. مشاور خوب و آگاه میتونه بگه رفتار درست توجه هست یا بی توجهی. ما نمیدونیم ممکنه پاسخ برعکس بدیم رفتار بچه تشدید بشه

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

این سرکاریه دیده توجه داری بابچه مهربان باشیم ولی لوس بارنیارید

چجوری لوس میشن عزیزم؟من چون خودم بچه بودم مادرم زیاد آگاه نبوده که چه مشکلاتی داشتم و باید پیش دکتر یا مشاور و...برم یانه،نمیخام خودم برای پسرم کوتاهی کنم ،چندروزع ترسو شده خیلی میخام امروز ببرمش مشاور کودک

عزیزم😘امروزم میخام وقت مشاور بگیرم براش چون چند روزه میترسع نمیخام همینجوری ادامه دار بشه ترسش

عزیزم خودش لوس میکنه 😘

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بهش عرق نعنا بده مثل شربت درست کن  بگو من راه حل  دل درد و بلدم  شاید نفخ داره اگر ...

اره میدم عزیزم حتی نباتم بهش میدم ماساژم میدم ،مشکل مدفوع انچنانم نداره ک بگم اونه،چشم و گوشم میدونستم سالمن ولی باز میگقتم ببرمش و کوتاهی نکنم براش تا مطمئن بشم

پسر من سه سالو دوماهشه من خودم بیستر حساسم تا اون بگه از بس از دکتر میترسه😂

پسرمنم ترسو هست کلا،این چند روز که افتضاح شده تاپیک قبلمو میشه بخونید؟امروز میخام ببرمش مشاورکودک نمیخام ترساش ادامه دار بشه.

چجوری لوس میشن عزیزم؟من چون خودم بچه بودم مادرم زیاد آگاه نبوده که چه مشکلاتی داشتم و باید پیش دکتر ...

زیاده خوایی لوس ولی ترس میتونی بااموزش درست ازذهنش پاک کنی وبگی همیشه تو قوی تری و یا بگی همیشه مهربانی میتونی دل کسی بدست بیار روشها متفاوت باید دید بچه به چی گرایش داره