2777
2789
عنوان

هزینه عمل

542 بازدید | 17 پست

پیکر تراشی چقدره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

80_90

خوب میشه لاغر چربی هارو در میارن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه من جدواباد ندارم اونام اگ بودن به پای گوهی مثل تو نمیرسیدن تو ک..ون نروی بدبخت.

اون پسره ک ب..هش میدی حسابتو میرسه برات ..م..یرینه نمیاد بگیرتت دختریتو هم گرفته فک کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فش میدی چرا کامنتو قفل میکنی ..میترسی😂😂😂😂😂

متاسفانه من جدواباد ندارم اونام اگ بودن به پای گوهی مثل تو نمیرسیدن تو ک..ون نروی بدبخت. اون پسره ک ...

من به هیچکسی هم ندادم اتفاقا اردیبهشت ماه هم عقدم 

با تهمتی زدی دختری نیستی و فلان من باکره ام دخترم دلم شکستی انشالله دلت بشکنه همون موقع هم یاد این حرفات بیفتی 

حلالت نمیکنم 

چون این چیزا قضاوت کردنی نیست 

تازه یه هفته هست امدن خواستگاریم با خواست خودم رفتیم معاینه چون مطمعینم بود از خودم پردمم حلقوی هست 

تهمتات و نمیبخشم دلم شکستی انشالله دلت بشکنه بزودی با این تهمتت 👋

حستم حسادت بود من درس نمیخونم و نه شغلی ولی بهترین خواستگارارو دارم که به میل خودم انتخاب شد 

من به هیچکسی هم ندادم اتفاقا اردیبهشت ماه هم عقدم  با تهمتی زدی دختری نیستی و فلان من باکره ام ...

ببین من به کسی تهمت نزدم خودت گفتی رابطه دارم باز معترضی..چیزی ک از دهنت درمیاد نمیتونی پس بگیری. خب خوشبخت شی کی بخیله فقط عین این اسکولا حرف نزن ادم خندش بگیره

من به هیچکسی هم ندادم اتفاقا اردیبهشت ماه هم عقدم  با تهمتی زدی دختری نیستی و فلان من باکره ام ...

حسادت😂😏

اخه بدبخت چ حسادتی عین اسکولا حرف میزنی .همه بهترین خاستگارارو دارن تو 20 سالتم نیس میدونم...اگ ب درس نخوندن باشه من خودم نخوندم ب خاستگار باشه من ننه بابام دکترن منم خوشگلم خاستگارم زیاد داشتم ندیده رد میکردن.همه عین همن.. پز نده عقده ای بنظر نیا نچسب میشی😂

ببین من به کسی تهمت نزدم خودت گفتی رابطه دارم باز معترضی..چیزی ک از دهنت درمیاد نمیتونی پس بگیری. خب ...

رابطه دارم ؟ من با یه دختری تو رابطم؟ یا پسری تو رابطم منظورم تو دوستیم باهاش باهاشم دلیل رابطه جنسی نیست

حسادت😂😏 اخه بدبخت چ حسادتی عین اسکولا حرف میزنی .همه بهترین خاستگارارو دارن تو 20 سالتم نیس میدون ...

ترجیح میدم باهات بحث نکنم سپردمت به خدا بدبختم خودتی

😂😂😂😂 کسی راجب بهت فکری نمیکنه باش تو خوش بخت😂 ولی خب میدونم چی ب چیه

راحت باش اب دریا با دهن سگ نجست نمیشه

صگ ننه ج.ندته دختره پاره

هری گفتی بخودت انشالله سر عزیزانت بیاد من که نفرینت نکردم چون کولی نیستم هر چی راجب من میگی الهی دلت بشکنه