بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اشتباه نكن . الآن خيلي از محله ها هستن كه به بيمارستان امام خميني نزديك نيستن ولي به ايستگاه مترو نزديك هستن . مهم فقط دسترسي به متروئه . اگر نيم ساعت هم بشه رفت و نيم ساعت هم بشه برگشت كه نميشه . چون با مترو خيلي زودتر به مقصد ميرسه . باز هم بهتره محله اي كه براي زندگي انتخاب ميكنه محله ي خوبي باشه . راحت باشه . شلوغ نباشه . جاي پارك ماشين داشته باشه . هر موقع هم خواست بره سر كار يه دقيقه ميره مترو و از اونجا هم 20 دقيقه اي ميرسه محل كارش . برو تو محله هاي ديگه براش خونه بگير .
عزیزم یعنی به جنوب اصلا فکر نکنم؟ کجا مد نظرتون هست؟ خودم ستار خان دوست داشتم یا نصرت اما پو ...
10 - 12 تا ايستگاه هم كه دورتر خونه بگيريد بهتر از اينه كه نزديك محل كار باشه ولي محله ي خوبي نباشه . تنها معيارتون نبايد نزديك بودن به محل كار باشه . البته شما ميگي پول كافي نداري . ولي فرض كنيم كه پول داشتي . ميتونستي بلوار ابوذر خونه بگيري . محله ي با كلاس . خيابون هاي پهن . دم به دقيقه وانتي و موتوري رد نميشه . و ... . حالا فوقش 20 دقيقه هم بيشتر بايد تو مترو باشه . ولي اين 20 دقيقه ارزش اينو داره كه وقتي از سر كار برميگرده تو خونه آرامش داشته باشه . تو محله ي خوبي زندگي كنه .