2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلی

459 بازدید | 29 پست

ی پسر ۸ساله دارم ک به حرفم گوش نمیکنه.مدام تو مدرسه دعوا می‌کنه.تکالیفشو انجام نمیده.خلاصه معلمش اصلن ازش راضی نیس.شوهرمم عین دو قطبی هاس ی لحظه خوبه ی لحظه بعد دعوا می‌کنه می‌زنه ب سرش.وضع اقتصادی داغووون.خودمم بیمار ام اس هستم.دیگه نمیتونم تحملشون کنم.میشه آرومم کنید😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همینن عزیزم تنها نیستی فقط اونایی که صبور و بیخیال ترن توی این اوضاع باز زندگیشون بهتره  وگرنه‌ مشکلات و‌همه دارن حتی ادم های پولدار یه حوری هم شده هیچ کس نه اعصاب داره نه آرامش انکار همه افسرده ان 

بیشتر از خودت برای بچت ناراحتم 

تمام رفتارش نشات گرفته از رفتارای بد پدرش هست

بچه ها بازتاب رفتار پدر ومادر هستند

عزیزم به خدا توکل کن

پسرتو روانشناس ببر

شوهرتم فکر کن نیست بهش بهاندا

همه همینن عزیزم تنها نیستی فقط اونایی که صبور و بیخیال ترن توی این اوضاع باز زندگیشون بهتره  وگ ...

من از شدت ناراحتی و غصه سیگاری شدم.همش می‌زنه ب سرم ولشون کنم و برم اما  جایی رو ندارم برم

با اجازه ی استارتر 

ختم ۴۰سوره ی یس ب نیت فرج و سلامتی امام زمان داریم 

هرکسی خواست بخونه تعداد بگه التماس دعا 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ولا دیگه بچه نیار بخدا خیلی سخته خیلی الان بزرگ کردن یه بچه و رسوندش به یه جای خوب غیرممکنه چه بریه ...

تنها کار مفیدی ک کردم شوهرمو راضی کردم وازکتومی کرد

ولا دیگه بچه نیار بخدا خیلی سخته خیلی الان بزرگ کردن یه بچه و رسوندش به یه جای خوب غیرممکنه چه بریه ...

اصلن ب آینده پسرم امیدوار نیستم.نه درس میخونه ن حرف گوش میده.خسته شدم از بس بهش گفتم تکالیفتو انجام بده

آفرین. الانم غصه شرایطت رو نخور بخدا زندگی همه همینه

واقن؟همش میگم ای کاش ازدواج نمیکردم.تز خانوادم رنجش دارم چون نداشتن تو دوران عقد با شوهرم رفت و آمد کنم.اصلن نمی‌دونستم اخلاقش اینطوریه