2777
2789

برای آش رشته برای چهارپنج نفر چقدر نخود لوبیا خیس کنم

و اینکه من اینجا فقط تونستم لوبیا و نخود و عدس پیداکنم چیز دیگه عم میخواد

اگر ترفندی هم دارید برای خوشمزه شدنش میشه بگید و مواد لازمش بگید بهم ممنون❤️

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

ینظرم سیصد گرم کافیه از هر کدوم البته من خودم حبوبات زیاد دوس دارم تو اش رشته خیس خوردن بذار یپزه زودپز داری نخود و لوبیا رو با زودپز بذار عدسو با قابلمه چون زود میپزه بعد پخت اینا همه رو بریز تو یه قابلمه متوسط زردچوبه بزن سبزی هاتو ک خرد کردی بریز خوب ک پخت رشته اشی رو بریز سیر داشتی بزن 

اخر سر هم ک‌قشنگ جا افتاد پیاز و نعناع و پونه تفت بده کشیدی تو ظرف بریز روشون با کشک البته یکمم کشک بزنی موقع پخت خوبه نمکم یادت نره امیدوارم توضیحاتم بدردت بخوره

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه لیوان کافیه. کاش کمی هم جو بریزی.. پیاز و کشک آش رشته خوشمزه میکنه.

چشم حتما امتحانش میکنم لطف کردی جواب دادی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
ینظرم سیصد گرم کافیه از هر کدوم البته من خودم حبوبات زیاد دوس دارم تو اش رشته خیس خوردن بذار یپزه زو ...

خیلی لطف کردی واقعا کمکم کردی فقط ی سوال دیگه من لوبیا تونستم اینجوری پیدا کنم ایرادی نداره؟

خیلی لطف کردی واقعا کمکم کردی فقط ی سوال دیگه من لوبیا تونستم اینجوری پیدا کنم ایرادی نداره؟

ن طوری نیست فقط بذار قشنگ بپزه حبوباتت حتما هم سیر بزنی ک خوشمزه شه همون چیزای ک گفتم انجام بدی خوب میشه نوش جونتون

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم نصف استکان نخود و  یک استکان سرخالی لوبیا و یک استکان سرپر عدس.اول یه پیاز خلال کن وزردچوبه بزن سرخ کن و بعد عدسو سبزی بریز و یک ساعت بعد لوبیا و نخود پخته شده بریز و بعدش رشته بزن و یک ربع آخر میتو نی برای غلظتش دو قاشق آرد و با آبسرد حل کن و غوله نباشه قاطی آش کن و در آخر نعناداغ و پیازوسیرداغ و کشک.

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
ن طوری نیست فقط بذار قشنگ بپزه حبوباتت حتما هم سیر بزنی ک خوشمزه شه همون چیزای ک گفتم انجام بدی خوب ...

مرسی عزیزم

عزیزم نصف استکان نخود و  یک استکان سرخالی لوبیا و یک استکان سرپر عدس.اول یه پیاز خلال کن وزردچو ...

چشم حتما لطف کردی توضیح دادی

سلام. درباره حجاب تو یه سایتی کامنت نوشته بودین.
خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
هم نماز هم حجاب هم روزه تو قرآن اومده.
برای حجاب به آیاتی مثل آیه 31 و سی از سوره نور و آیه 59 سوره احزاب مراجعه بفرمایین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام دوست خوبم

میبخشید مزاحم شدم

داشتم تو سایت سرچ میکردم در مورد گوگل فوتو ،شما تو یه تاپیکی پست گذاشته بودید

این شد ک مزاحم شدم تا سوالی در این مورد بپرسم

من گوشیمو عوض کردم اما تو گوشی قبلیم عکسا رو تو گوگل فوتو آپلود کرده بودم.

تو گوشی جدیدم ک میرم تو گوگل فوتو کل حافظه خالیه

چطور میتونم عکسامو بازیابی کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...