2777
2789
عنوان

مردی که میگه :من میخوام مال توبشم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 51 پست
تک فرزندوبدون مادر از ۱۳سالگی

😐خو پس برا همینه که حالت کمبود محبت و خلا احساسی داره و میخواد تو مثل بزرگتر یا از نظر اون حامی باشی کنارش

ولی جدی با این ارتباطتتو جدی کنی برا ازدواج دور از جونت با این لوس بازیاش پیرت میکنه 

یه رفاقت الکی داشته باش بعدم ولش کن 

مالی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشاوره برو ببین از لحاظ همین جنس گرایی چیه اسمش ببین نرماله ... نمیدونم با توجه به تعاریف ش ...

خودمم به این شک دارم 🥲 قبلا یه تاپیکی زدم درباره عکس فرستادناش  اونوبخون . بعدم ازریشوپشم متنفره 

چه حالب 😍 یه موردهس ۵ سال ازم کوچیکتره  بیچاره روهی ردمیکنم میگم کم سنی    اون خییلی ...

اون بهتره بنظرم روز اولم باید باهاشون صحبتاتو بکنی ک فردا نگه فلان و بیسار البته منو شوهرم عاشق همدیگه بودیم و هستیم تیشالله شما هم خوشبخت شی گلم،🥰

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

والا این خودش این احساسو به من میده که بچه س وخییلی بچه س   من نمیخوام که😐

بگویید روح زن نیاز دارد به یک مرد تکیه کند

کاری به کوچک تری ندارد

ساختار زن تکیه گاه میخواهد

دوست دارد خانه را مردش اجاره کند

ماشین را مردش براند

بنزین را مردش پیاده شود بزند

اگر کسی حتی خانواده نزدیک شوهرش توهین کردند مردش از او دفاع کند و جرشان دهد

مردانگی میخواهد

تکلیفت را روشن کن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
عشقتون پایداروروزافزون   چشم بدازتون دور 🧿

فدات شم ممنون گلی ایشالله خوشبختیت،🥰❤️

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد