2777
2789
عنوان

بدم میاد زیادی بیبی فیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه از یه جهاتی ...

من که دانشگاه میرم ۲۲ سالمه دیگه به خاطر دانشجو بودنم میگن ۱۸ ام ،هر چند ،چند مدت پیشم بهم میگفتن بچه مدرسه ای 😂

بدیش اینه هر کی میخواد دوست بشه باهام ازم دو سال حداقل کوچیکتره 😑یعنی یه آدم بزرگسال تو کلاسمون سمتم نیومده 🫤😂

خوبه از یه جهاتی ... من که دانشگاه میرم ۲۲ سالمه دیگه به خاطر دانشجو بودنم میگن ۱۸ ام ،هر چند ،چند ...

دقیقااا 😂منم درسو ول کرده بودم الان بعد سه سال رفتم مدرسه بزرگسالان یکی میگفت تو چرا اینجایی چرا نرفتی مدرسه بچه ها🤣حتی از اونیم که دو سال ازم کوچیکتره بیبی فیس ترم

اره خب نظر منم همینه ولی اطراف من انگار مسابقه س هرچی زوتر بهتره😏

موقع منم همینطور بود همه ۱۸ تا ۲۰ سالگی ازدواج میکردن من به زور خودمو تا ۲۳ کشوندم حداقل درسمو تموم کرده باشم ولی چقد پشیمونم بعد درسم سرکارنرفتم، الانم که ۳۰ سالم شده دیگه سخته برام، هم حوصله م کمتر شده هم مسئولیتم بیشتره...

اتفاقا اونایی که زود ازدواج میکنن معمولا از زندگیشون راضی نیستن و زود کم میارن ، دقت کنی شوهرشونم درست انتخاب نکردن و چیز خوبی درنمیاد، چون تو سن کم بزرگترا با معیار خودشون شوهرتو انتخاب میکنن و خود ادمم احساسش به منطق غلبه میکنه و هرچی سن بیشتر میشه ادم منطقی تره و بهتر خودش و معیارهاشو میشناسه و معیارهای عاقلانه تری داره

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...