2777
2789

من حقوق شوهرم کمتر از ۱۰ تومنه

نزدیک ۴ تومن اینام قسط داریم با شارژ ساختمون و آب برق گاز تلفن اینا بیشترم میشه

امروز رفتیم یکم خرید خونه کردیم یکم هاااا فقط چند تا دونه چیز ضروری خونه شد ۱ و ۵۰۰ 😑

بعد دوروبری هارو میبینم خیلی راحت دارن زندگیشونو می‌کنن هرروز یه مدل لباس و بیرون و گردش و فلان واقعا برام جای سوال و تعجبه! آخه چجوری از کجا میارن؟! حتی بعضیا شون حقوق شوهراشون از مال ماهم کمتره😐 یا بعضیا شون همش دارن زار میزننا یهو میبینی ماشین خریدن😐

ما ولی چند ماه بیارم نمیتونیم یه لباس بگیریم یا گردش بریم حالا اینا به کنار همون یکی دو روز سر ماه کلا پولامون تموم میشه باید صبر کنیم تا آخر ماه واقعا هنگ کردم که بقیه چیکار میکنن؟! چجوری میشه آخه؟!🤷🏻‍♀️

بهرحال اگه راهکاری دارین یکم بتونیم نفس بکشیم از این اوضاع دربیایم خوشحال میشم راهنمایی کنین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا هرکی مدل زندگیش یه طوره دیگه من ادمیومیشناسم که شوهرش ورشکسته شده ۱۰ میلیون به ما بدهکاربود نتونست بده تا قیدپولوزدیم بعدزنش دماغشو عمل کرده تازگیا😑

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
پس چرا همش زار میزنن که نداریم😐

چون اکثرا با توجه به خرجای خودشون کم میارن

پول بیشتر داره بیشترم خرج میکنه

بعضیا که میگی حقوقشون در حد شوهرته بیشتر خرج میکنن احتمالا از جای دیگه حمایت میشن مثلا خانواده ها یا مال و اموالی چیزی