2777
2789
عنوان

درگیری ذهنی پیدا کردم .....

325 بازدید | 24 پست

سلام خانما و دختر خانما گل 

من مدتی که با شما آشنا شدم ، امشب هم تازه به جمع شما اضافه شدم چون واقعا درگیر شدم با موضوعی .

ی خلاصه از خودم شرایط ام بگم 

راستی خوشحالم از آشنایی با شما امیدوارم بتونیم کنار هم لحظه های خوبی داشته باشیم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام جونم‌ خوش اومدی به سرزمین عجایب

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

با کسی دارم جدی آشنا میشم برای ازدواج ، ایشون کادر درمان هستند و امروز به نوعی شروع فعالیت در یک بیمارستان جدید داشتند . از لحاظ قیافه قد خوب .... 

من خودم دانشجو یکی از رشته های علوم پزشکی ام . 

من 23 سالمه و ایشون 25 سالشونه .

خانواده در جریان رابطه ما هست .

بچها امروز از شرایط بیمارستان می‌گفت از همکار های خانمش. از وقتی که حرفاش میزد حس میکنم دارم الکی شک به جون خودم خودش می ندارم .چرا بهم کمتر توجه کرد می‌دونم خسته میشه . چرا زود خوابید و انگاری شدم 13 ساله 

براش کادو خریده بودم که به مناسبتی بهش بدم عکس کادو فرستادم دیدم ی کوچولو بهونه آورد . گفتم پس عوض میکنم گفت اگه عوضش کنید قبول نمیکنم اما ته دلم می‌دونم که دوسش نداشت . و من حساس شدم و میگم از وقتی رفته این محیط تغییر کرده در صورتی که می‌دونم خیلی بیش از حد وسواس فکری پیدا کردم 

من الان با دو موضوع درگیرم 

من آدم بی منطق بی فکری نیستم اما از وقتی که به خاطر شغل و محیط جدیدش خسته میشم هزار تا فکر جور ناجور میاد به ذهنم . شما چطور خودتون آروم میکنید ؟

می‌دونم باید بنا بگذاریم به اعتماد اما دوست دارم بدونم 

و اینکه سوال دوم 

وسواس فکری داری خاهر.. اینطوری نمبتونی وخدای نکرد هم خودت اذیت نیشی هم طرفت.. اگر بهش اعتماد میکنی پس اعتماد کن اگرم نداری مستقیم بگو چیا  اذیتت میکنه وچی باعث شکت هست اما درمورد کادو.. وقتی میخای کادو بخری بخر.. حساسیت نشون نده قرار نیست هرکسی کادویی بده ما برا اساس سلیقمون باشه.. اینک داری اذیت میکنی خودتو خوب نیس

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

وسواس فکری داری خاهر.. اینطوری نمبتونی وخدای نکرد هم خودت اذیت نیشی هم طرفت.. اگر بهش اعتماد کنی پس ...

من بر خلاف سنم کم تجربه ام چون فقط درس خوندم . شاید الان برام سخته که بخوام با تجربه و با سیاست رفتار کنم .

عزیزم من براشون ساعت خریدم دیدم که نوعی بیان کرد راضی نیست . الان بنظر تون عوض کنم یا نه همون با سلیقه خودم بدم بهش باز شما تجربه تون از من بیشتر 

من بر خلاف سنم کم تجربه ام چون فقط درس خوندم . شاید الان برام سخته که بخوام با تجربه و با سیاست رفتا ...

ن عوض نکن.. بعدم اشتباه کردی چرا اصلا گفتی میخای چی بهش بدی.. بعدا کادو رو میدید یا خوش میومد یا ن.. مهم احترام شماست پس اذیت نکن خودتو

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷