2777
2789
عنوان

دخترم تب داره میشه راهنمایی کنید؟

115 بازدید | 17 پست

سلام خانما دخترم  سه سال و یازده ماهشه از عصر بدون هیچ علائم خاصی تب کرد. طبق معمول شربت پاراکید دادم و بعد از چند ساعت ، ساعت ۱۱ شیاف استامینوفن گذاشتم. الان میبینم هیچ تاثیری نداشته . میتونم شربت بروفن بدم؟ خودم بیدار میمونم .سپاس از راهنمایی

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز  بزار کف پاش، و پاشویش، کن

دستمال نم دار گذاشتم روی رون پاش و شکمش.. پیاز قاچ کنم بذارم کف پاش؟

سلام عزیژم.جوراب خیس همراه تو حلقه پیاز بذار کف پاهاش.کشمش بزار تو اب ابشو بده بخوره.ی سطل اب بیار پ ...

دارم با دستمال نم دار پاهاش و رون پاش میذارم .

دستمال نم دار گذاشتم روی رون پاش و شکمش.. پیاز قاچ کنم بذارم کف پاش؟

دو سه تا پیاز رنده کن بریز داخل دو تا پلاستیک پاهاشو بکن داخل اش  که قشنگ کف پاشو بگیره بعد 45 دقیق ان شاا... تب اش می آد پایین

و خدای که همین نزدیکی ست
دارم با دستمال نم دار پاهاش و رون پاش میذارم .

ببین همزمان هم استامینوفن بهش بده هم شیاف اگ بعد یساعت اومد پایین ک هیچی .وقتی تبش اومد پایین  استا ۴ساعت یبار بده.اگ اینطوری  خوب نشد ببر سرم بزن بهتره

ببین همزمان هم استامینوفن بهش بده هم شیاف اگ بعد یساعت اومد پایین ک هیچی .وقتی تبش اومد پایین  ...

ممنونم الان دستمال نم دار گذاشتم روی بدنش. پیاز هم همسرم داره اماده میکنه. فردا میبرمش متخصص اطفال

دو سه تا پیاز رنده کن بریز داخل دو تا پلاستیک پاهاشو بکن داخل اش  که قشنگ کف پاشو بگیره بعد 45 ...

ممنونم عزیزم همسرم داره اماده میکنه مرسی از راهنماییتون