2777
2789

حس قلبیتون به کدوم یکی بیشتره.؟؟؟ و چرا؟؟

بچه ها من خیلی ائمه رو دوست دارم

ولی امام حسین امام زمان امام رضا و  حضرت ابلفضل ورد زبونمه😍

نامه نوشتم برا باب الحوائج دعا کنید گره از کارم باز کنه با شفاعتش.....

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشونو دوس دارم ولی امام حسینو از هرکسی به خودم نزدیکتر میدونم ارادت خاصی بهش دارم 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

فقط حضرت عباس اصلا یه جور خاصی عاشقشم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

امام رضا

یا_ضامن_آهو💚#  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
من جدبدا فیلم یوسفو میبینم واقعا سخصیتسو دوس دارم

اره واقعا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

خیلی کارا برام کردن

⁦❤️⁩

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
همشونو دوس دارم ولی امام حسینو از هرکسی به خودم نزدیکتر میدونم ارادت خاصی بهش دارم 

امام حسین شفاعتتو بکنه انشالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40