2777
2789
عنوان

داغونم با

75 بازدید | 5 پست

سلام من هر روز دعوا دارم با شوهرم دوکلمهرباهم خوب حرف نمیزنیم منم یعنی مثل خودش کرده دلم جدایی میخواد ارامش میخواد اما بچمو چکار کنم خسته شدم کاش خودکشی راحت بود دگ صبر هیچی ندارم هر روزم شده اشگ آخه میشه زنو شوهر انقدر سرد بشن که دلسون س هم نخواد😔😔😔

عزیزم میفهمم چی میگی ولی ما زنها نقش خیلی مهمی تو گرم نگهداشتن خانواده داریم. زبون نرم و چرب ، سیاست و صبوری میتونه کمک کنه که رابطه با شوهر خوب بشه. اگه مرد داد بزنه ماهم داد بزنیم اگه اون سرد بشه ماهم کم محلی کنیم دیگه زندگی دوام نمیاره. مردها مثل ما نیستن احساساتشون مثل ما نیس. خیلیاشون غرور الکی دارن و کوتاه نمیان ما باید بلد باشیم اونا رو نرم کنیم. وقت کنم بقیه‌شو برات تایپ میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میفهمم چی میگی ولی ما زنها نقش خیلی مهمی تو گرم نگهداشتن خانواده داریم. زبون نرم و چرب ، سیاست ...

وقتق هیچی باب میل من نیست کلا دعوا داره باهام تا بیاد نازمو بکشه بخدا انقدر دعوا کرده از چشام افتاده دگ خودمم دلم س.. نمیخوادهر روز حرف طلاقو میزنم منم وقتی چاره ای نمیشه وقتی به بن بست رسیدم

وقتق هیچی باب میل من نیست کلا دعوا داره باهام تا بیاد نازمو بکشه بخدا انقدر دعوا کرده از چشام افتاده ...

چرا یه مشاوره نمیرین دوتایی؟ به آینده بچه‌هاتون فکر کنید تو این محیط متشنج اونا خیلی ضربه میخورن. با شوهرت صحبت کن بگو اینجوری هم داریم خودمونو عذاب میدیم هم بچه‌ها رو مگه دنیا چند روزه؟ زودتر از اونی که فکرشو بکنی تموم میشه. حیفه روزهایی که میتونه به خوشی بگذره با دعوا و تلخی خراب شه. بگو بیا بریم مشاوره شاید کمک‌مون کنن که زندگیمون خوب بشه. مشکلاتمون حل بشه. بچه‌ها خوشحالتر باشن. اگه شوهرت مشاوره نیومد خودت تنها برو. شاید راه‌حلی باشه برای درست شدن. ارزشش رو داره. فقط بگرد مشاور خوب پیدا کن. این مشاورهای الکی هیچ کاری بلد نیستن