2777
2789

حس کنین انگار خدا داره باهات حرف میزنه ؟

من سریه نسایلی خیلی وقت بود باخدا دلن صاف نبود ،هرکاری کردم نتونستم دلمو باهاش صاف کنم 

خیلی گله وشکایت کردم ،ضجه زدم ،تو هرکاری یقشو چسبیدم 

دیشب بازحالم خراب شد ،قران کوچیکمو گرفتم رفتن نشستم یه گوشه نیت کردم یه صفحه رو بازکردم

سوره ی زمر اولش درمورد قهرکردنام گفت بهم بعدش گفت الیس الله بکاف عبده؟

اینو گفت بغضم ترکید قرانو بغل کردم چنبارخوندم

دوباره یه ایه شبیهش اومد حس کردن داره همه حرفامو جواب میده

حتی گفت اوتایی که تورو شماتت میکنن ،چه میدونن چه عذابی قراره برای خودشون نازل بشه،ازکجا وچجوری نازل بشع

چقدر حالمو بهتر کرد 

شما بهش اعتقاد دارین ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من همونطور که گفتی دلم با خدا صاف نیس هیچوقتم صاف نمیشه حس میکنم انقد که ما دوسش داریم اون اصلا ما رو دوست نداره و اصلا نمیدونه دوست داشتن یعنی چی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
نه من همونطور که گفتی دلم با خدا صاف نیس هیچوقتم صاف نمیشه حس میکنم انقد که ما دوسش داریم اون اصلا م ...

حواست باشه شیطان همیشه هست..اگ خدا دوست نداشت از خیلی از بلایا در امان نبودی..از شر جن و انس...تو بندگی خدارو کن خداییش با اون..خیالت تخت تخت

نه من همونطور که گفتی دلم با خدا صاف نیس هیچوقتم صاف نمیشه حس میکنم انقد که ما دوسش داریم اون اصلا م ...

منم دوسه ناه حس تورو داشتم 

حتی گفتن چجوری دلت میاد شکستن دلنو بشینیو تناشاکنی من که هیج نسبتی باخودم ندارم دلم به حال خودم سوخت مگه نمیگن تو ازمادربرام دلسوزتری چجوری دلت میاد غمهامو ببینی و ساکت بشینی ،مگه من بندت نیستم

دیدم من تو دنیا کسیو ندارم ،اگه یه کاری کنم اونم ازدستم خسته شه بره بزنه بیخیالی و ایگنورمن چی

یادم اومد اونجاهایی که فکرشم نمیکردن هوانو داشته هرجندکه نداشته هامونم  نداشته هوانونو

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
حواست باشه شیطان همیشه هست..اگ خدا دوست نداشت از خیلی از بلایا در امان نبودی..از شر جن و انس...تو بن ...

جن و انسو شیطان انقد منو اذیت نکردن که خدا کرد درک نمیکنی من چی کشیدم

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

اره ی بار از ته دلم بعد نماز این کاروکردم دقیقا در مورد موضوع اومد💓

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅