ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
من راست یا دروغشو نمیدونم حتما از دکترت بپرس، شنیدم میگن بوتاکس پیشانی درد میگرن رو خیلی خیلی کم میکنه
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
من راست یا دروغشو نمیدونم حتما از دکترت بپرس، شنیدم میگن بوتاکس پیشانی درد میگرن رو خیلی خیلی کم میک ...
اثرش نهایت ۱ ماه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
قرصش ک فقط میگراکیم ،در مورد روغن بنفشه پایه کنجدی و آر تی ام اس تحقیق کن،دیگه تا آخر عمر راحت میشی
حتما
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
ببین من سلطان میگرنم پریروزم صدمین دکترمو رفتم😵 ینی وقتی برگه نوار مغزمو دید با بهت نگاه کرد گفت ...
خب بهت چی داد و چی گفت؟توهم هزوقت میگرنت عود میکنه فکر میکنی نکنه خدای نکرده تو سرت مریضی باشه؟
خب بهت چی داد و چی گفت؟توهم هزوقت میگرنت عود میکنه فکر میکنی نکنه خدای نکرده تو سرت مریضی باشه؟
من هم ام ار ای دادم
هم ام ار وی
هم ال پی شدم یعنی مایع نخاعمو گرفتن چون شدت میگرن هام ب قدری بود مشکوک ب فشار مغز بودم
من رفتم دکتر بهم ویتامین ب داد با یه قرص دیگه که نخوردمش. اما همین ویتامین ب خیلی به نظرم تاثیر داشت. تجربه ی خودم اینه که منیزیم هم موثره. یه مدت هر روز بخور شاید برای شما هم کمک کننده باشه.
من الان روغن بنفشه رو ریختم پایه کنجدی باشه حتما اول این و امتحان کن میگرن باید باید تا حمله کامل شروع نشه سریع کنترل بشه اگه تا ی مدت نذاری درپ اوج بگیره خوب میشه